Kaufland găzduiește primul night food market din București

București, Iunie 2016

Sâmbătă, 2 iulie, magazinul Kaufland Barbu Văcărescu (Strada Barbu Văcărescu, 120-144) găzduiește în parcare un eveniment inedit: Night Market by Chef Foa, primul eveniment after hours de street food din capitală. Peste 20 de bucătari din echipa Flavours vor avea la îndemână cele mai proaspete și delicioase ingrediente „din grădina” Kaufland pentru a pregăti meniuri cu influențe asiatice, iberice și american festival. Intrarea este liberă.

Wok, Barbeque, naan, gazpacho și thai vor fi cuvintele de ordine. Night Market umple strada Barbu Văcărescu de arome și îi așteaptă pe bucureșteni de la ora 21 și până la 3 dimineața cu supe, grill, tapas și deserturi. Și pentru că o gastronomie aleasă merită și o muzică pe măsură, felurile preparate de Chef Foa și echipa Flavours vor fi acompaniate de un concert Moonlight Breakfast.

Evenimentul este doar una dintre experiențele propuse de Kaufland România și Chef Foa în cadrul parteneriatului de lungă durată încheiat în primăvara acestui an. Împreună, Kaufland și Chef Foa cu echipa sa își propun să redescopere rețete tradiționale românești sau din bucătăria internațională și sa le reinventeze în cadrul unor cooking-show-uri. De asemenea, clienții Kaufland se vor putea bucura de evenimente culinare, retețe speciale și sfaturi practice în bucătărie, marca Chef Foa, în magazine, pe pagina de Facebook a companiei, în ziarul Kaufland și pe site-ul companiei.