Timp de 3 zile, Kaufland transformă orașul Mediaș în destinația iubitorilor de bunătăți românești

București, Noiembrie 2016

La sfârșitul acestei săptămâni, începând de vineri, 11 noiembrie, și până duminică, 13 noiembrie, va avea loc primul „Târg de bunătăți românești” din orașul Mediaș, organizat în parcarea magazinului Kaufland din strada Sibiului nr. 172.

Târgul de bunătăți românești va fi deschis vizitatorilor în intervalul orar 09:00-17:00 în fiecare zi din acest week-end.

Evenimentul face parte din seria de târguri organizate de Kaufland din dorința de a susține și promova producătorii locali, dar și din pasiune pentru savoarea și prospețimea preparatelor românești.

Amenajat în 15 căsuțe de poveste cu bunătăți tradiționale, târgul va oferi medieșenilor o gamă largă de preparate culinare 100% românești, direct de la producătorii locali.

Vizitatorii sunt așteptați să se bucure de:

  • Sucuri de fructe proaspete;
  • Dulcețuri de casă;
  • Miere și produse apicole;
  • Pâine proaspătă și alte produse de panificație;
  • Legume și fructe;
  • Preparate culinare tradiționale.

Prin această serie de târguri de bunătăți românești, Kaufland România acordă producătorilor și fermierilor locali spațiu de vânzare și logistică în mod gratuit, pentru ca aceștia să poată aduce produsele lor și mai aproape de români. Această inițiativă de a-i susține face parte din angajamentul pe care Kaufland și l-a luat față de producătorii români încă de la intrarea pe piața autohtonă.

Contact