Tentativă de fraudă în numele Kaufland România

București, 05 Septembrie 2017

În ultimele zile numele şi logo-ul companiei Kaufland România au fost folosite fraudulos şi abuziv în cadrul unui concurs online fals ce urmărește inducerea în eroare a participanților și a prietenilor acestora. Concursul fals este reprezentat de un chestionar care îi invită pe cei ce îl accesează să distribuie informația în platformele sociale și răspundă la 3 întrebări despre Kaufland cu promisiunea că vor beneficia la final de un voucher în valoare de 250 de lei, după completarea datelor personale.

Mesajul care circulă în platformele sociale: „Câștigă un cupon în valoare de 250 RON acum! Participă la concursul oferit de Kaufland acum și poți câstiga un cupon în valoare de 250 ron. Grăbește-te, au mai rămas 219 cupoane disponibile”  și care trimite către site-ul http://dainip.com/kaufland/ sau la http://vouchercadou.info/ nu aparţin companiei noastre şi îi îndemnăm pe clienţi să nu participe la astfel de concursuri.

De asemenea, reamintim clienţilor noştri să utilizeze întotdeauna ca surse de informare site-ul companiei www.kaufland.ro sau pagina oficială de Facebook Kaufland România. Toate concursurile şi promoțiile din mediul online organizate de Kaufland România au regulamente riguroase.

Pentru informaţii suplimentare şi sesizări, clienţii pot apela gratuit numărul de telefon 0800.080.888 de luni până vineri între orele 8:00 – 20:00 şi sâmbătă între orele 8:00 – 17:00 sau în scris, accesând www.kaufland.ro/contact.