Kuniboo - prima marcă proprie de îmbrăcăminte Kaufland

București, 24 Iulie 2018

Kaufland lansează Kuniboo, prima marcă proprie de îmbrăcăminte pentru bebeluși și copii de până la șase ani.  Gama promite cea mai bună calitate și funcționalitate. Clienții pot găsi permanent la raft articole uzuale destinate bebelușilor: tricouri, body-uri cu mânecă lungă sau scurtă, colanți, scutece textile, jucării, prosoape, păturici, bavete, pijamale, căciulițe, dresuri și șosete ș.a. Pe lângă gama de bază Kuniboo, vor exista promoții periodice cu diverse produse speciale de sezon. Cu un design modern și creativ, atât pe placul copiilor, cât și al părinților, hăinuțele sunt practice și ușor de curățat.

Siguranța și calitatea sunt esențiale, mai ales când este vorba de îmbrăcăminte pentru cei mici. Iar noua marcă proprie Kaufland, Kuniboo, le pune pe primul loc: produsele sunt certificate cu standardul OEKO-TEX® 100, un sistem de certificare al produselor textile de rang mondial, independent, ce atestă cel mai înalt nivel de siguranță, incluzând verificări ale substanțelor toxice sau chimice cu risc cât de mic pentru sănătate.

Toate fibrele naturale utilizate în produsele marca KUNIBOO provin din bumbac bio certificat conform GOTS (Global Organic Textile Standards). Acesta redă o senzație de moliciune plăcută pe piele și reglează umiditatea, datorită capacității mari de absorbție. De asemenea, are un potențial alergenic redus și favorizează respirația pielii, fiind în același timp și foarte rezistent la purtare. Textura deosebit de plăcută a materialului poate fi testată la raft, datorită decupajului special al ambalajului ce permite atingerea.

Marca Kuniboo este disponibilă exclusiv în magazinele Kaufland România.

Procesul de producție al articolelor Kuniboo este unul sustenabil și ține cont de eficiența în utilizarea resurselor. Mai mult, Kaufland a ales materialele și furnizorii în baza unor criterii foarte stricte, ce asigură calitate și siguranță deplină, produsele fiind testate în laboratoare independente.

Chiar și ambalajul sortimentului Kuniboo respectă principiile ecologice, acesta fiind realizat din hârtie și carton certificate FSC, conform strategiei de 360°de renunțare la plastic a companiei.

Contact