Bavarienfest - petrecere în stil nemțesc cu chefi de top la Kaufland Mamaia Nord

București, 26 Septembrie 2018

Începând de vineri, 28 septembrie, și până duminică, 30 septembrie, iubitorii de mâncare bună și cu chef de petrecere sunt așteptați la festivalul Bavarienfest, care va avea loc în cortul Kaufland din Mamaia Nord.

Festivalul Bavarienfest este un eveniment cu specific nemțesc menit să îi răsfețe pe clienți cu preparate inspirate din bucătăria bavareză, muzică live și voie bună. De atmosferă care duce cu gândul la celebrul Oktoberfest nemțesc se poate bucura oricine, accesul fiind gratuit.

Pentru că berea bună trebuie însoțită de mâncare pe măsură, cei care vor veni la Bavarienfest vor savura preparate inspirate din bucătăria bavareză, gătite în stil propriu de către un chef român și unul german: Chef Foa și Chef Frank Oehler, ce deține o stea Michelin.

Chef Foa a ales să-și urmeze pasiunea pentru gătit încă de la vârsta de 18 ani, acumulând experiență în domeniu atât în România, cât și în străinătate.

Chef Frank Oehler, ce deține o stea Michelin, a lucrat în bucătăriile unor restaurante renumite din Germania, Anglia și Spania, iar în 2008 și-a deschis propriul restaurant în Stuttgart.

Cei doi își vor pune amprenta personală asupra preparatelor tradiționale bavareze servite în cadrul Bavarienfest.

Programul evenimentului:

  • Vineri, 28 septembrie: între orele 12:00 - 00:00;
  • Sâmbătă, 29 septembrie: între orele 12:00 - 00:00;
  • Duminică, 30 septembrie: între orele 12:00 - 00:00.

Locul: cortul Kaufland din Mamaia Nord, situat pe Bulevardul Mamaia Nord, DC 86.

Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina de Facebook a evenimentului.

Contact