Kaufland România deschide la Reșița magazinul cu numărul 120 al rețelei

București, 24 Octombrie 2018

Kaufland România a deschis cel de-al doilea magazin din Reșița și, totodată, cel cu numărul 120 al rețelei. Acesta este situat pe Bd. Revoluția din Decembrie, nr. 1. Noul magazin Kaufland Reșița are o suprafață de vânzare de 3300 de metri pătrați. Printre raioanele disponibile se numără cele de legume-fructe, vitrină cu servire asistată, brutărie, alimente de bază, dulciuri, băuturi, produse nealimentare și drogherie. Kaufland oferă și un punct grill în exteriorul magazinului, pentru cei care vor să ia masa rapid.

O noutate foarte utilă pentru clienți o reprezintă vitrina cu pește proaspăt, ce cuprinde aproximativ 30 de articole, inclusiv specialități de pește și fructe de mare, printre care ton roșu, scoici maro și scoici albe pescuite. Pe lângă gama premium, clienții vor putea găsi și alte sortimente obișnuite de pește proaspăt, de proveniență locală sau internațională, fie întreg, fie tranșat file sau rondele, dar și icre, salate de pește, pește afumat sau marinat.

Galeria comercială din cadrul magazinului este dotată cu food court, unde clienții vor descoperi un spațiu special amenajat pentru servirea mesei, ce include operatorii locali Bistro Maestro și Racing Cafe. Tot în interiorul galeriei se află și o farmacie Help Net și un ATM BRD.

Magazinul este amenajat după cel mai nou concept de design Kaufland România, pentru a oferi clienților o experiență de cumpărături simplificată, rapidă și plăcută. De asemenea, pune la dispoziția cumpărătorilor o parcare cu peste 240 de locuri și rastel pentru biciclete.

Programul de lucru este de la 7:30 până la 22:00 de luni până sâmbătă, iar duminică, de la ora 8:00 la 20:00.

Cu un sortiment bogat și variat, axat pe produse din România, cel de al doilea magazin Kaufland din Reșița creează 100 de noi locuri de muncă, sprijinind astfel comunitatea locală. Am ajuns la un număr de 120 de magazine în România și continuăm extinderea rețelei în întreaga țară, menținându-ne dinamici”, declară Valer Hancaș, Director Comunicare & Corporate Affairs, Kaufland România.

Contact