Kaufland invită copiii la joacă și aduce în magazine Kidland, prima sa marcă proprie de jucării

București, 04.12.2018

Kidland este noua marcă proprie de jucării pentru copiii de toate vârstele, disponibilă în această perioadă în toate magazinele Kaufland din România.

Cu o colecție diversă de jucării, noua gamă Kidland stimulează creativitatea și dezvoltă gândirea celor mici. Prin concept, prin selecția culorilor, formelor și materialelor, jucăriile contribuie la dezvoltarea motricității, a percepției și trezesc curiozitatea copiilor.

Marca Kidland pune accent pe siguranță și calitate verificată, oferind modele variate, la prețuri avantajoase. În această perioadă, jucăriile se găsesc la prețuri promoționale în magazinele Kaufland.

Lumea Kidland oferă idei de joacă noi și cuprinde jucării din cele mai diverse categorii, pentru toate vârstele: magazin de jucărie din lemn, casă de marcat, cărucior colorat de cumpărături, construcții din lemn (fermă, castel sau casă pentru păpuși), cort pentru copii, trusă de doctor, jocuri educative, puzzle-uri 3D, seturi de bucătărie (mixer din lemn, fructe, legume etc), biciclete fără pedale, pistă de curse, mașină de transport, tractor cu remorcă, mașină de pompieri, trenuleț, instrumente muzicale).

Pentru cei îndrăgostiți de jucăriile moi de pluș, gama oferă cele mai simpatice animăluțe, de dimensiuni mari și mici: căluț cu sunete, elefant, dinozaur, ursuleț panda etc.

Grijă față de copii și mediul înconjurător

Jucăriile sunt verificate de TÜV®, iar materialele din care sunt produse sunt certificate FSC®, standardul ce confirmă proveniența din resurse sustenabile.

Pe lângă articolele tematice sezoniere, gama va fi disponibilă cu un sortiment constant în magazinele Kaufland  începând cu jumătatea anului 2019.

Contact