Constănțenii invitați să ia parte, alături de Smiley, la cel mai important eveniment, care aduce împreună distracția și grija pentru natură

București, 31 august 2021

Asociația Act for Tomorrow, Kaufland Romania și Primăria Constanța, invită constănțenii să ia parte a un eveniment inedit, prin care să rescrie povestea viitorului nostru în România, prin responsabilitate și respect față de natură. “Dincolo de ape” este un eveniment-manifest, care va avea ca elemente centrale arta și natura, în cadrul căruia, alături de Smiley, vom transmite un mesaj puternic pentru a spune “STOP poluării apelor și aerului în România!”.

Astfel, 3 septembrie este ziua în care constănțenii vor îmbina distracția cu grija pentru mediu într-o serie de evenimente care se vor derula pe durata întregii zile, la malul mării, pe Plaja Reyna din Constanța.

În intervalul orar 10.30-12.00 va avea loc evenimentul de lansare a unui proiect inedit la nivel mondial, care promovează arta și responsabilitatea față de natură.

Evenimentul de lansare va fi urmat în intervalul orar 12.00-14.00, de o activitate dedicată iubitorilor de sporturi nautice, care vor putea practica gratuit sporturi, precum caiacul și vor vâsli pentru a trage un semnal de alarmă asupra importanței protejării apelor din România.

Fiind un eveniment dedicat mediului, nu vor lipsi activitățile de educație ecologică. În intervalul orar 14:00 - 16:00, organizatorii pregătesc ateliere educative pentru copii de responsabilizare si protejare a apelor, dedicate celor mici.

Seara va începe cu un concert SMILEY, unul dintre cei mai importanți artiști români, implicați în acțiuni de mediu și responsabilitate socială. Concertul se va desfășura în intervalul orar 19.30-21.00, accesul fiind gratuit pentru toți constănțenii iubitori de muzică bună, dans și distracție. În deschidere va cânta Yuka.

Începând cu ora 21.00, constănțenii sunt invitați să privească natura ochi în ochi, la proiecția în aer liber a filmului documentar România Sălbatică, în premieră la Constanța, care prezintă natura țării noastre așa cum nu s-a mai văzut până acum. În cadrul evenimentului vor fi prezenți Cosmin Dumitrache și Dan Dinu, oamenii care au dat viață acestui proiect.

Toate activitățile din cadrul evenimentul sunt gratuite, iar intrarea se realizează în limita locurilor disponibile.

Evenimentul face parte din programul “Acționăm pentru Ape”, dezvoltat de Asociația Act for Tomorrow și Kaufland România, în parteneriat cu Primăria Municipiului Constanța, în cadrul căreia încă din 2019 se desfășoară ample acțiuni de protejare a apelor, atât la nivelul municipiului, cât și la nivelul altor stațiuni de pe litoral. În 2020, Programul “Acționăm pentru Ape” a câștigat locul I, la categoria mediu, în cadrul Romanian PR Awards, cea mai importantă competiție de PR din România.

Contact