Codin Maticiuc, casier la Kaufland în prag de Crăciun

București, 22 decembrie 2021

În plin sezon al cumpărăturilor de sărbători, Kaufland România și Codin Maticiuc își unesc forțele pentru o acțiune caritabilă de sărbători. Cunoscutul actor va fi joi, 23 decembrie, casier în magazinul Kaufland Barbu Văcărescu din Capitală.

Joi, 23 decembrie, începând cu ora 15:00, Codin Maticiuc, una dintre personalitățile publice implicate activ în acțiuni caritabile, va fi casier pentru două ore la una dintre casele de marcat ale hipermarketului Kaufland Barbu Văcărescu nr. 120-144. Acțiunea are la bază o cauză nobilă, venind în sprijinul sistemului medical public și este prima de acest fel în retailul românesc.

Suma încasată de vedetă de la clienții Kaufland care vor face cumpărături în magazinul de pe bulevardul Barbu Văcărescu nr. 120 - 144, va fi înzecită de companie și donată către campania #SpitalePubliceDinBaniPrivați, derulată de Fundația Metropolis.

”Să muncești ca să faci bine, asta consider eu a fi o meserie cu sens. Așa că am acceptat imediat provocarea prietenilor mei de la Kaufland de a fi casier. Cu o condiție. Ca tot ce încasez de la clienți să fie înzecit de Kaufland. Fondurile merg către cei care-și doresc doar să fie sănătoși, nu doar de sărbători, ci tot anul”, declară Codin Maticiuc.  

”Codin este un bun prieten al nostru, care ne inspiră nu doar cu energia lui, cât și cu modul în care se implică în cauze de impact. Și o face cu totul, pentru că îi pasă și știe că puterea exemplului este cea mai importantă. Ce a făcut cu #SpitalepubliceDinBaniPrivați” este remarcabil. Este rândul nostru și al clienților noștri să plusăm și, de sărbători, să mai punem o cărămidă pentru sănătatea românilor. Pentru noi, implicarea face diferența și ne dorim să fim întotdeauna prezenți acolo unde este nevoie”, a spus Katharina Scheidereiter, CSR Manager, Kaufland România.

Scopul campaniei #SpitalePubliceDinBaniPrivați este de a aduce spitalele din România la standardele cele mai noi, prin proiecte de renovare, reabilitare și dotare cu echipamente moderne.

Despre Kaufland România

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.350 de magazine în 8 țări, 139.000 de angajați și o rețea de 147 de magazine în România. În 2021, Kaufland România a primit pentru a patra oară certificarea Best Buy Award, care atestă că este lanțul de magazine cu cel mai bun raport calitate – preț de pe piața locală. Kaufland deține și distincția Customers’ Friend pentru compania cu cele mai bune servicii pentru clienți, acordată de Institutul internațional ICERTIAS, în urma unei analize de piață. Obiectivul nostru este să aplicăm cele mai inovatoare tehnologii în domeniul retail, astfel încât clienții să se bucure de produse proaspete, la cel mai bun raport calitate-preț, prin promovarea sustenabilității și a produselor locale. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.kaufland.ro.

Kaufland angajează persoane cu dizabilități la nivel național. Cei interesați pot aplica online, pe cariere.kaufland.ro - unde este disponibilă lista posturilor vacante, prin e-mail la cariere@kaufland.ro sau la numărul de telefon 021.9132

Pentru mai multe informații, vă rugăm contactați: presa@kaufland.ro   

Contact