Kaufland - ofertă PEPSI MAX 0,5l aproape gratis celor care aduc ambalaje din sticlă, plastic și aluminiu

Bucuresti, 15 martie 2022

În toate magazinele Kaufland, în perioada 16-22 martie, clienții care aleg să recicleze recipiente din sticlă, plastic și aluminiu, primesc cupoane de reducere cu care pot cumpăra cu numai 0,03 lei produsul PEPSI MAX 0,5l PET.

Kaufland, primul retailer cu o rețea națională de automate de colectare selectivă a ambalajelor, pune la dispoziția clienților, în magazinele din toată țară,  un mecanism simplu prin care aceștia sunt răsplătiți cu un cupon de reducere la cumpărături. În perioada amintită, la fiecare cinci recipiente colectate și reciclate la automatele din parcările magazinelor Kaufland, clienții primesc un voucher pentru o reducere de 99% la achiziționarea articolului PEPSI MAX 0,5l acum cu ambalaj din PET 100% reciclat, la un preț special de 0,03 lei.

Cupoanele de reduceri sunt emise pe loc de automatele de reciclare și pot fi utilizate în toate magazinele Kaufland, în limita stocului disponibil.

Kaufland a început dotarea magazinelor din România cu automate de colectare selectivă, în 2018. La început, au fost trei magazine, în prezent, compania ajungând la o rețea națională de 151 de automate. Peste 1,5 milioane de români au folosit cele 151 de automate puse la dispoziție de Kaufland România, reciclând peste 10 milioane de ambalaje.

Mai multe detalii despre campania din săptămâna 16-22 martie aici.

 

Ce tipuri de ambalaje poți recicla

În parcările magazinelor Kaufland, găsești aparate automate de reciclare pentru trei tipuri de ambalaje:

  • PET-uri (cu volum de până la 3 litri)
  • Sticlă
  • Doze de aluminiu (cu volum de până la 1 litru)

Ce recompense primești dacă reciclezi la Kaufland

Săptămânal, clientul care aduce 5 recipiente la automatele din parcările magazinelor Kaufland din întreaga țară primește un voucher de extra reducere față de prețul promo comunicat în ofertă, pentru un articol din revista săptămânală. Articolul este semnalizat cu bănuțul ,,Reciclezi și Salvezi”. Detalii despre ofertele curente, pe pagina campaniei.

 

Despre Kaufland România

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.350 de magazine în 8 țări, 139.000 de angajați și o rețea de 151 de magazine în România. În 2021, Kaufland România a primit pentru a patra oară certificarea Best Buy Award, care atestă că este lanțul de magazine cu cel mai bun raport calitate – preț de pe piața locală. Kaufland deține și distincția Customers’ Friend pentru compania cu cele mai bune servicii pentru clienți, acordată de Institutul internațional ICERTIAS, în urma unei analize de piață. Obiectivul nostru este să aplicăm cele mai inovatoare tehnologii în domeniul retail, astfel încât clienții să se bucure de produse proaspete, la cel mai bun raport calitate-preț, prin promovarea sustenabilității și a produselor locale. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.kaufland.ro.

Kaufland angajează persoane cu dizabilități la nivel național. Cei interesați pot aplica online, pe cariere.kaufland.ro - unde este disponibilă lista posturilor vacante, prin e-mail la cariere@kaufland.ro sau la numărul de telefon 021.9132

Pentru mai multe informații, vă rugăm contactați: presa@kaufland.ro   

 

Contact