Cătălin Botezatu lansează o colecție vestimentară pentru vară, exclusiv în magazinele Kaufland

București, 01 iunie 2022

În pragul sezonului estival, Kaufland România anunță colecția vestimentară Smart Fashion Summer, în parteneriat cu designerul român Cătălin Botezatu. Piesele sunt disponibile exclusiv în rețeaua de magazine Kaufland, începând cu data de 15 iunie.

Cu un portofoliu de piese vestimentare esențiale și accesorii pentru plajă, ce poartă semnătura renumitului designer, colecția vine în întâmpinarea celor care vor să își reîmprospăteze garderoba de vară, la prețuri avantajoase.

Smart Fashion Summer propune o serie de articole confortabile, dar elegante pentru vacanța de vară. De la rochii vaporoase, tricouri din bumbac și pantaloni scurți, până la accesorii esențiale pentru o zi însorită: costume de baie, șorturi colorate și prosoape de plajă.

Confort, libertate, relaxare și socializare. Așa arată o vacanță de vară perfectă și așa am vrut să fie și colecția Smart Fashion Summer. Mi-am dorit ca oamenii să se bucure mai mult de momentele speciale din viața lor și astfel am creat genul acela de piese vestimentare versatile, ușor de aruncat în bagaj, pentru că știi deja că vor arăta bine în orice combinație”, a declarat Cătălin Botezatu.

Suntem încântați să continuăm parteneriatul cu Cătălin Botezatu, devenit deja o tradiție. Mă bucur că împreună reușim, sezon de sezon, să oferim clienților piese vestimentare speciale, în ton cu ultimele tendințe, respectând același raport calitate-preț care ne diferențiază”, a declarat Valer Hancaș, Director Comunicare & Corporate Affairs Kaufland România.

Piesele din colecția Smart Fashion Summer by Cătălin Botezatu pot fi achiziționate exclusiv din rețeaua de magazine Kaufland România, în limita stocului disponibil.

Despre Kaufland România

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.350 de magazine în 8 țări, 139.000 de angajați și o rețea de 152 de magazine în România. În 2021, Kaufland România a primit pentru a patra oară certificarea Best Buy Award, care atestă că este lanțul de magazine cu cel mai bun raport calitate – preț de pe piața locală. Kaufland deține și distincția Customers’ Friend pentru compania cu cele mai bune servicii pentru clienți, acordată de Institutul internațional ICERTIAS, în urma unei analize de piață. Obiectivul nostru este să aplicăm cele mai inovatoare tehnologii în domeniul retail, astfel încât clienții să se bucure de produse proaspete, la cel mai bun raport calitate-preț, prin promovarea sustenabilității și a produselor locale. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.kaufland.ro.

Kaufland angajează persoane cu dizabilități la nivel național. Cei interesați pot aplica online, pe cariere.kaufland.ro - unde este disponibilă lista posturilor vacante, prin e-mail la cariere@kaufland.ro sau la numărul de telefon 021.9132

Pentru mai multe informații, vă rugăm contactați: presa@kaufland.ro