Kaufland continuă expansiunea în nordul țării și deschide un nou magazin la Baia Mare

București, 10 august 2022

Kaufland România inaugurează joi, 11 august, hipermarketul cu numărul 155 al rețelei naționale la Baia Mare, investiție prin care creează peste 70 de locuri de muncă și susține astfel economia locală.

Noul magazin se află pe Bd. București, nr. 100 și este al treilea din oraș. Acesta are o suprafață totală construită de peste 6.000 m2, dintre care peste 3.300 m2 sunt destinați spațiului interior de vânzare.

Magazinul va funcționa în timpul săptămânii, de luni până sâmbătă, în intervalul 7:00 - 22:00, iar duminica – între 8:00 și 20:00.

Clienții vor avea parte în săptămâna inaugurării de un program special, inclusiv promoții și o varietate extinsă de produse nealimentare la preț redus și un târg de pepeni, în zona de la intrarea în magazin. Mai mult, clienții născuți în ziua deschiderii, pe 11 august, vor primi un cadou de la Biroul de Informații, iar copiii sunt așteptați în parcare la o acțiune cu muzică și desene pe asfalt.

Între 10 și 12 august, Kaufland, în parteneriat cu Asociația Climb Again, pune la dispoziție copiilor un turn de escaladă.

În plus, pe 12 august, clienții sunt așteptați la proiecția filmului „Deasupra tuturor” („Up!”), ce va avea loc în parcarea magazinului, de la ora 20:45. Proiecția este realizată cu sprijinul asociației Cinemobilul, iar accesul este gratuit, în limita locurilor disponibile.

Magazinul dispune de vitrină cu servire asistată – cu o lungime de 24 metri, raioane de fructe și legume, brutărie, produse congelate, alimente de bază, dulciuri, băuturi, produse nealimentare și drogherie. La exterior, clienții sunt așteptați la punctul Grill, unde pot găsi o varietate largă de mâncăruri gustoase, gata preparate.

Pentru a asigura un flux rapid de clienți și timp redus la cumpărături, hipermarketul este dotat cu 10 case de marcat standard și alte 6 case expres de tip self check-out.

Galeria comercială oferă clienților accesul la o varietate de magazine și servicii, printre care o farmacie, un magazin cu produse bio, florărie, bancomat, magazin GSM, cofetărie, patiserie și pizzerie.

Parcarea are o capacitate de circa 280 locuri, dintre care 10 pentru persoane cu dizabilități și 8 pentru părinți. Pentru cei care aleg mijloacele de transport alternativ, parcarea este prevăzută cu stații de încărcare pentru mașinile electrice și rastele pentru biciclete.

Ca o continuare a angajamentului de a proteja mediul, în perioada 10 – 14 august, Kaufland derulează pentru prima dată la Baia Mare campania „Schimbă PET-ul cu biletul”, în colaborare cu Act For Tomorrow. Băimărenii sunt încurajați să recicleze simplu și rapid, folosind infrastructurile din noul magazin:

  • La intrarea în magazin, în spațiul special amenajat sub forma unei broscuțe țestoase, clienții pot depune pentru reciclare ambalajele ale produselor de îngrijire personală sau de curățenie și vor fi recompensați pe loc cu vouchere de 50% reducere la cumpărarea altor produse noi, din oferta lunară. Clienții pot depune sticle goale din plastic de șampon, balsam, gel de duș, cremă de corp, de față sau de mâini, apă de gură sau de săpun lichid, dar și recipiente goale de produse de curățenie, precum detergenți de haine sau de vase, soluții de curățare a bucătăriei, băii, pardoselii sau geamurilor. Voucherele se ridică de la Biroul de Informații din magazin.
  • Tot în interiorul magazinului, clienții pot recicla ambalaje folosind automatul tip self-service. Aici pot depune trei tipuri de ambalaje - PET-uri (cu volum de până la 3 litri), sticlă și doze de aluminiu (cu volum de până la 1 litru), iar clienții primesc cupoane de extra-reducere drept recompensă, ce pot fi folosite în magazin.

 

Despre Kaufland România

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.450 de magazine în 8 țări, 148.000 de angajați și o rețea de peste 155 de magazine în România. În 2021, Kaufland România a primit pentru a patra oară certificarea Best Buy Award, care atestă că este lanțul de magazine cu cel mai bun raport calitate – preț de pe piața locală. Kaufland deține și distincția Customers’ Friend pentru compania cu cele mai bune servicii pentru clienți, acordată de Institutul internațional ICERTIAS, în urma unei analize de piață. Obiectivul nostru este să aplicăm cele mai inovatoare tehnologii în domeniul retail, astfel încât clienții să se bucure de produse proaspete, la cel mai bun raport calitate-preț, prin promovarea sustenabilității și a produselor locale. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.kaufland.ro.

Pentru mai multe informații, vă rugăm contactați: presa@kaufland.ro   

Contact