Kaufland inaugurează un magazin în orașul Cernavodă

București, 05.10.2022

Kaufland continuă expansiunea în România și inaugurează primul magazin din Cernavodă, județul Constanța. Prin această investiție, compania ajunge la o rețea națională de 157 de hipermarketuri și creează 70 de noi locuri de muncă.

Situat pe Strada Medgidiei nr. 5, hipermarketul are o suprafață totală de peste 4.600 m2, dintre care aproximativ 3.000 m2 sunt destinați spațiului interior de vânzare.

Cu ocazia inaugurării, Kaufland a pregătit un program special pentru clienți, ce va avea loc în parcarea magazinului.

Între 06 și 09 octombrie, Caravana Akademia Kinderland, școala pe roți care învață copiii cum să se hrănească sănătos, va staționa în parcarea noului magazin, cu butaforii, fructe și legume sub formă de exponate gigant, stații de explorat, jocuri pe tabletă, informații și curiozități despre toate categoriile de alimente.

De asemenea, clienții se vor putea bucura de bunătățile puse la dispoziție la food truck-urile din parcarea magazinului și de o zonă de relaxare cu muzică mixată live de un DJ, în timp ce copiii sunt invitați la distracție, pe toboganul gonflabil.

Totodată, cu susținerea Asociației Climb Again, Kaufland pune la dispoziția copiilor și un perete de escaladă.

Mai mult, până pe 31 octombrie, consumatorii vor beneficia, tot în parcarea magazinului și de un cort de produse non-alimentare la prețuri reduse.

Magazinul din Cernavodă este deschis zilnic, între orele 07:30 - 21:00, de luni până sâmbătă, respectiv 08:00 - 20:00 duminica.

Noul hipermarket dispune de un total de 224 de locuri de parcare, dintre care 8 pentru persoanele cu dizabilități, 7 pentru părinți și 2 locuri cu acces la stația e-charge de încărcare rapidă a mașinilor electrice. De asemenea, clienții au la dispoziție parcări pentru biciclete.

Pentru a asigura un flux rapid de clienți și timp redus la cumpărături, hipermarketul dispune de 12 case de marcat, dintre care 4 expres, de tip self check-out.

Magazinul cuprinde un raion extins de legume și fructe, vitrină cu servire asistată cu o lungime de 17,5 metri, brutărie, raion de produse congelate, alimente de bază, dulciuri, băuturi, produse nealimentare și drogherie.

La punctul Grill din exterior, clienții sunt așteptați cu un meniu de mâncăruri gustoase, gata preparate – pui rotisat, meniu steak din ceafă de porc, nuggets, crispy, cabanos, cartofi prăjiți și altele.

Galeria comercială oferă clienților accesul la o varietate de magazine și servicii, printre care o farmacie, un, magazin GSM, cofetărie și pizzerie.

În linie cu angajamentul companiei față de mediu, noua unitate Kaufland din Cernavodă este prevăzut cu sisteme de reciclare, unde clienții sunt recompensați pe loc pentru fiecare gest sustenabil:

·         În parcarea magazinului, clienții vor găsi câte un automat de tip self-service, unde pot recicla ambalaje în schimbul voucherelor de extra-reducere. Pot colecta aici trei tipuri de ambalaje: PET-uri (cu volum de până la 3 litri), sticlă și doze de aluminiu (cu volum de până la 1 litru).

·         La intrarea în magazin, în spațiul special amenajat sub forma unei broscuțe țestoase, clienții pot depune pentru reciclare ambalaje ale produselor de îngrijire personală sau de curățenie și vor fi recompensați pe loc cu vouchere de 50% reducere la cumpărarea altor produse noi, din oferta lunară. Clienții pot depune sticle goale din plastic de șampon, balsam, gel de duș, cremă de corp, de față sau de mâini, apă de gură sau de săpun lichid, dar și recipiente goale de produse de curățenie, precum detergenți de haine sau de vase, soluții de curățare a bucătăriei, băii, pardoselii sau geamurilor. Voucherele se ridică de la Biroul de Informații din magazin.

 

Despre Kaufland România

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.450 de magazine în 8 țări, 148.000 de angajați și o rețea de 157 de magazine în România. În 2021, Kaufland România a primit pentru a patra oară certificarea Best Buy Award, care atestă că este lanțul de magazine cu cel mai bun raport calitate – preț de pe piața locală. Kaufland deține și distincția Customers’ Friend pentru compania cu cele mai bune servicii pentru clienți, acordată de Institutul internațional ICERTIAS, în urma unei analize de piață. Obiectivul nostru este să aplicăm cele mai inovatoare tehnologii în domeniul retail, astfel încât clienții să se bucure de produse proaspete, la cel mai bun raport calitate-preț, prin promovarea sustenabilității și a produselor locale. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.kaufland.ro.

Pentru mai multe informații, vă rugăm contactați: presa@kaufland.ro   

Contact