Kaufland lansează provocarea „Recisacul” și oferă clienților reduceri de 20%

București, 07.12.2022

Kaufland România lansează miercuri, 30 noiembrie, provocarea „Recisacul” – o nouă campanie de colectare selectivă, pentru clienții dornici să protejeze natura. Pentru fiecaresac cu deșeuri reciclabile adus la magazinele din Bacău, Constanța sau Râmnicu Vâlcea, clienții vor primi pe loc cupoane de 20% reducere la un produs dintr-un întreg sortiment.

Între 7 decembrie  2022 și 28 februarie 2023, clienții magazinelor Kaufland participante sunt invitați să colecteze deșeuri reciclabile în saci menajeri de minimum 60 de litri, pentru a beneficia de 20% reducere la achiziția unui produs noudintr-o categorie selectată.

În luna decembrie, reducerea de 20% se aplică la categoria de becuri și corpuri de iluminat. Categoria de articole pentru care se aplică reducerea se actualizează lunar și poate fi consultată pe site: kaufland.ro/recisacul.

Clienții se vor prezenta cu sacul la Biroul de Informații, de unde vor putea ridica voucherul și un nou sac, pe care să îl folosească pe parcursul următoarei luni de campanie.

Deșeurile acceptate sunt următoarele: recipiente produse lactate, conserve metal, ambalaje TetraPak, flacoane produse cosmetice, caserole produse alimentare, pungi și ambalaje din plastic, folie de aluminiu, folie de plastic, ustensile de bucătărie metalice sau de lemn (oale, tigăi, furculițe, linguri), PET și doze aluminiu. Toate deșeurile se vor introduce în saci goale și curate.

Lista magazinelor participante:

·         Bacău – Bistrița Lac (Str. Nicu Enea, nr. 3bis)

·         Bacău – Aviatorilor (Str. Narciselor, nr. 17)

·         Bacău – Carpați Cornișa (Str. Milcov, nr. 5B Carpați)

·         Constanța – Palazu Mare (Bld. Tomis, nr. 437)

·         Constanța – Maritimo (Bld. Aurel Vlaicu, nr. 218)

·         Constanța – Viile Noi (Bld. Aurel Vlaicu, nr. 36)

·         Constanța – Obor (Bld. 1 Decembrie 1918, nr. 2)

·         Râmnicu Vâlcea – Libertății (Str. Gib Mihăescu, nr. 30)

·         Râmnicu Vâlcea – Nord (Str. Barajului, nr. 32-34)

 

Despre Kaufland România

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.500 de magazine în 8 țări, 148.000 de angajați și o rețea de 158 de magazine în România. În 2021, Kaufland România a primit pentru a patra oară certificarea Best Buy Award, care atestă că este lanțul de magazine cu cel mai bun raport calitate – preț de pe piața locală. Kaufland deține și distincția Customers’ Friend pentru compania cu cele mai bune servicii pentru clienți, acordată de Institutul internațional ICERTIAS, în urma unei analize de piață. Obiectivul nostru este să aplicăm cele mai inovatoare tehnologii în domeniul retail, astfel încât clienții să se bucure de produse proaspete, la cel mai bun raport calitate-preț, prin promovarea sustenabilității și a produselor locale. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.kaufland.ro.

Pentru mai multe informații, vă rugăm contactați: presa@kaufland.ro   

Contact