„Șezătoarea online” – un proiect digital despre tradiție, lansat de Kaufland România

București, 21.12.2022

Pe 22 decembrie, în pragul sărbătorilor de iarnă, Kaufland lansează „Șezătoarea online” – un nou proiect digital, care transpune farmecul patrimoniului cultural românesc într-un format modern, actual, aducând tradițiile autentice în casele oamenilor. Gazdele show-ului online sunt Damian Drăghici, Cornelia și Lupu Rednic, iar printre invitați se numără nume cunoscute din showbiz-ul românesc.

Pornind de la tradiția înfășuratului de sarmale, când românii obișnuiau să se întâlnească pentru a sta la discuții și a pregăti masa de Crăciun, „Șezătoarea online” creează o capsulă a timpului cu tradiții autentice românești, reunind soliști, actori, chefi și creatori de conținut cunoscuți, într-un format inedit.

Structura show-ului include patru tipuri de activități – gătit, gătit în aer liber, muzică și povești, desfășurate în două planuri – șezătoarea reinterpretată din mediul urban, relaxată, cu muzică și gătit, respectiv șezătoarea tradițională, din inima Maramureșului, așa cum se făcea pe vremuri.

Emisiunea va fi găzduită de Damian Drăghici la București, respectiv Cornelia și Lupu Rednic la Sighetul Marmației, care îi vor avea ca invitați pe Irina Loghin și trupele Zmei3 și Cuibul, Chef Samuel, Chef Roxana Blenche, Chef Alexandru Comerzan, Dodo Mesaroș, precum și pe Smiley, Codin Maticiuc și Cătălin Botezatu, în zona de discuții.

„Într-o lună în care cu toții suntem într-o goană continuă, vrem să le oferim celor care se vor uita la noi un moment de respiro. Un moment de bine, care să îi introducă într-adevăr în spiritul Crăciunului. Avem pregătit, la București, o șezătoare reinterpretată, cu muzică, cu gătit și cu multe povești, iar la Sighetul Marmației, Cornelia și Lupu Rednic ne vor arăta cum este o șezătoare tradițională. Este, practic, modul nostru de a le ura clienților Sărbători Fericite alături de cei dragi,” spune Silviu Buidan, Head of Digital @ Kaufland România și Republica Moldova

Proiectul se desfășoară exclusiv în mediul online. Emisiunea va fi difuzată integral pe canalele de Facebook și YouTube Kaufland România, dar secvențe din  cadrul acesteia și conținut extra vor fi publicate și pe restul platformelor de social media ale Kaufland România: Instagram și TikTok.

 

Despre Kaufland România

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.500 de magazine în 8 țări, 148.000 de angajați și o rețea de 160 de magazine în România. În 2021, Kaufland România a primit pentru a patra oară certificarea Best Buy Award, care atestă că este lanțul de magazine cu cel mai bun raport calitate – preț de pe piața locală. Kaufland deține și distincția Customers’ Friend pentru compania cu cele mai bune servicii pentru clienți, acordată de Institutul internațional ICERTIAS, în urma unei analize de piață. Obiectivul nostru este să aplicăm cele mai inovatoare tehnologii în domeniul retail, astfel încât clienții să se bucure de produse proaspete, la cel mai bun raport calitate-preț, prin promovarea sustenabilității și a produselor locale. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.kaufland.ro.

Pentru mai multe informații, vă rugăm contactați: presa@kaufland.ro   

Contact