Conceptul magazinului nostru

Outside view of a Kaufland store with surrounding area and parking space

Nimic nu este atât de divers ca subiectul imobiliar. De aceea, cu ajutorul tipurilor noastre de filiale, vă oferim soluții individuale și concepte personalizate pentru locația și cerințele dumneavoastră. Suntem deschiși pentru toate locațiile de vânzare cu amănuntul și, astfel, creăm ancore de frecvență în centrul orașului, într-un centru specializat, într-un centru comercial sau chiar ca un magazin de sine stătător. Dar flexibilitatea noastră merge mult mai departe. Pentru că, indiferent dacă este vorba de un teren sau de o proprietate existentă, dacă este vorba de închiriere sau de cumpărare - împreună găsim întotdeauna soluția potrivită pentru locația potrivită. 

Nu numai că deschidem un hypermarket, dar creăm și oportunități.

Formatele magazinelor noastre

Flexibilitatea este un standard pentru noi

„la nivelul solului”

graphic version of Kaufland store

Spațiul clasic de vânzări convinge cu un design arhitectural clar și oferă spațiu din abundență. Zona de vânzări de la parter permite accesul rapid și are locuri de parcare direct în fața magazinului. Acest lucru face cumpărăturile mai ușoare și mai convenabile pentru clienții dumneavoastră 

„La etaj”

graphic version of Kaufland store

Doriți să economisiți spațiu și să oferiți clienților dumneavoastră o experiență plăcută la cumpărături? Ce spuneți de un magazin unde zonele de parcare de la nivelul solului protejate de ploaie vă așteaptă clienții? Chiar deasupra este zona de vânzări, ușor accesibilă pe scări sau cu liftul. 

„Parcare pe acoperiș” sau „parcare subterană”

graphic version of Kaufland store

În oraș, spațiul este adesea drastic limitat și fiecare metru pătrat este valoros. Și aici vă putem oferi o soluție personalizată cu parcare fie pe acoperiș, fie într-un garaj subteran. Magazinul este accesibil clienților dumneavoastră la nivelul solului, ceea ce îl face ușor de accesat chiar și pentru vizitatorii spontani. 

La baza: Kaufland. Deasupra: spațiu deschis pentru orice

graphic version of Kaufland store

o   De asemenea, Kaufland se integrează perfect în diferite forme de utilizare mixtă. De exemplu, în parcuri de vânzare cu amănuntul său ca un magazin de cartier local. Deasupra unui magazin la nivelul solului, există spațiu suficient pentru infrastructura comunitară, unități rezidențiale, birouri sau centre medicale. 

Exemple de magazine

Kaufland oferă varietate

Personalizarea (Custom-fit) este motto-ul nostru. Pentru că găsim soluții atractive care sunt perfect adaptate nevoilor dumneavoastră. Lăsați-vă inspirați de varietatea magazinelor noastre! 

DCIM\100MEDIA\DJI_0044.JPG

Kaufland Brasov Tractorul

DCIM\100MEDIA\DJI_0083.JPG

Kaufland Cluj Napoca Vaida Voievod

Kaufland Oradea Shopping City

Kaufland Bucuresti Turnu Magurele 

Kaufland Comarnic

 Kaufland Sibiu Festival Mall