Principii de protecție a datelor ale www.kaufland.ro, conform art. 13 din RGPD

Dorim să te simți confortabil și în siguranță atunci când vizitezi pagina noastră de internet. Acordăm o importanţă deosebită protecţiei vieţii tale private, întrucât protecţia datelor reprezintă pentru noi un indicator al calităţii cu orientare spre client. Următoarele principii de protecţie a datelor sunt concepute pentru a te informa cu privire la modalitatea în care gestionăm colectarea, prelucrarea şi utilizarea datelor cu caracter personal prin intermediul Kaufland.

1. Operatorul responsabil, în conformitate cu art. 4 punctul (7) din RGPD

Kaufland Romania SCS
Str. Barbu Văcărescu, nr. 120-144
CP 020284, București, sector 2
Telefon: 0372 090 000
E-mail: office@kaufland.ro

2. Formular de contact / Contact e-mail / Apeluri telefonice

Scopul prelucrării datelor / Temeiul juridic: Datele cu caracter personal pe care ni le furnizezi prin completarea formularelor de contact, prin telefon sau prin e-mail sunt tratate în mod confidențial. Utilizăm datele tale cu scopul exclusiv de a prelucra cererea ta. Temeiul juridic pentru prelucrarea datelor este art. 6 alin. (1) lit. (f) din RGPD. Interesul legitim al grupului Kaufland rezultă din dorința de servi interesele și de a răspunde cererilor clienților noștri și ale vizitatorilor acestei pagini de internet, obținând și susținând astfel satisfacția clientului.

Destinatari / Categorii de destinatari: Excludem, în mod categoric, o transmitere a datelor către terții din afara grupului Kaufland. În mod excepțional, datele sunt procesate de operatori de date, la cererea noastră. Aceștia sunt selectați cu grijă, sunt audiați de noi și au, de asemenea, o obligație contractuală, conform art. 28 din RGPD. În continuare, poate fi necesar ca noi să transmitem extrase din cererea ta către partenerii contractuali (de exemplu, furnizori, în cazul cererilor specifice unui produs), în vederea prelucrării cererii tale. Însă în aceste cazuri, cererea este dinainte anonimizată, astfel încât terții să nu poată realiza nicio legătură între tine și cerere. În cazul în care transmiterea informațiilor cu caracter personal poate fi necesară, te vom informa cu privire la acest lucru și îți vom solicita acordul.

Durata de stocare / Criterii pentru stabilirea duratei de stocare: Toate datele cu caracter personal pe care ni le-ai furnizat în cadrul cererilor (sugestii, aprecieri sau critici), prin intermediul acestei pagini de internet sau prin e-mail, sunt șterse de noi cel târziu după 90 de zile de la răspunsul final care ți-a fost oferit, respectiv sunt anonimizate în siguranță. Păstrarea pe o durată de 90 de zile se explică prin faptul că, rareori, se poate întâmpla ca tu, în calitate de client, să ne contactezi din nou în legătură cu un răspuns în aceeași privință, iar noi trebuie să putem consulta corespondența anterioară. Experiența a arătat că, de regulă, după 90 de zile, nu mai apar întrebări referitoare la răspunsurile noastre.

3. Contul de client Kaufland și lista de cumpărături

Ai posibilitatea de a îți crea un cont de utilizator (cont de client Kaufland) pe această pagină de internet și de a întreține și distribui liste de cumpărături, prin intermediul acestuia.

Scopul prelucrării datelor / Temeiul juridic: Contul de client Kaufland este necesar pentru ca tu să poți crea „Liste de cumpărături“. Astfel, lista virtuală de cumpărături îți facilitează cumpărăturile, întrucât produsele disponibile pot fi introduse într-un coș digital de cumpărături. De asemenea, ai posibilitatea de a accesa rețete de pe această pagină de internet și de a adăuga în lista de cumpărături toate ingredientele necesare, printr-un clic. În plus, poți trimite o listă de cumpărături și unei alte persoane ce folosește aplicația pentru ca aceasta să efectueze cumpărăturile. În acest scop, se generează un link pe care îl poți trimite independent prin mesaj privat, e-mail sau printr-o altă modalitate de trimitere mesaje disponibilă pe dispozitivul tău mobil.

Pentru crearea unui cont de client Kaufland sunt colectate de la tine şi utilizate ca date obligatorii următoarele: adresare, nume și prenume, e-mail și o parolă selectată personal de tine. Adresa de e-mail servește exclusiv ca nume de utilizator pentru utilizarea și autentificarea pe pagina www.kaufland.ro sau în aplicația Kaufland (dacă o folosești). Numele tău este utilizat de Kaufland numai pentru a ne putea adresa ție pe nume. În plus, la utilizarea funcției „Lista de cumpărături“, sunt salvate în contul de client Kaufland articolele indicate de tine. O prelucrare suplimentară a datelor din contul de client Kaufland sau a listelor de cumpărături create nu are loc fără acordarea consimțământului separat explicit. Temeiul juridic pentru prelucrarea datelor din cadrul utilizării conturilor de client Kaufland și a listei de cumpărături de tine este art. 6 alin. (1) lit. (f) din RGPD.

Indiciu: În mod alternativ, pentru contul de client Kaufland te poți înregistra prin așa-numita autentificare prin rețelele sociale și te poți conecta în viitor (de exemplu, prin Facebook, Twitter sau Google+). Pentru aceasta este totuși necesară acordarea unui consimțământ specific. În aceste principii de protecție a datelor găsești mai multe indicații despre datele transmise astfel, la secțiunea „Autentificare prin rețele sociale / Acord extins pentru publicitate“.

Destinatari / Categorii de destinatari: Datele din contul de client Kaufland pot fi utilizate, în cadrul grupului Kaufland, doar de departamentele competente, pentru administrarea tehnică a conturilor de client Kaufland şi pentru evaluările statistice anonime. Kaufland nu transmite informații către terții din afara Kaufland.

Durata de stocare / Criterii pentru stabilirea duratei de stocare: În general, listele de cumpărături rămân salvate pe perioadă nedeterminată în cadrul contului tău de client, cu excepția cazului în care îți ștergi contul de client sau listele individuale de cumpărături. În plus, poți șterge oricând contul de client Kaufland. Acest lucru se poate solicita prin e-mail către serviciul de clienți Kaufland, printr-o cerere de ștergere. Contul tău de client Kaufland este șters, respectiv anonimizat imediat (prin ștergerea tuturor informațiilor de identificare). Bineînețeles, te poți înregistra oricând din nou. Dacă nu mai utilizezi contul de client Kaufland timp de trei ani, efectuăm în mod automat o ștergere, dacă nu te opui acestui lucru. Te rugăm să ții cont de faptul că ștergerea contului de client Kaufland determină și ștergerea contului de client din aplicația Kaufland.

4. Autentificarea prin rețelele sociale

Scopul prelucrării datelor / Temeiul juridic: Îți oferim posibilitatea să te înregistrezi și să te loghezi (autentificare prin rețelele sociale) prin intermediul conturilor Facebook, conturilor Google + sau a contului Twitter, pe www.kaufland.ro sau în aplicația Kaufland. În acest caz, nu este necesară o înregistrare suplimentară pentru contul de client Kaufland pe această pagină de internet.

În schimb, contul de utilizator al rețelei sociale (Google+, Facebook sau Twitter) este asociat contului de client Kaufland, astfel încât să te poți autentifica prin intermediul contului de utilizator al rețelei sociale la contul de client Kaufland și să te poți loga. Avantajul este că nu mai trebuie să memorezi nicio parolă nouă pentru contul de client Kaufland. Prin asociere, primim în mod automat de la Facebook Inc., Twitter Inc., respectiv Google Inc. următoarele informații:

 • ID-ul numeric al rețelei sociale;
 • prenumele și numele de familie;
 • sexul;
 • numele de utilizator pentru Twitter, Google +, respectiv Facebook;
 • dacă a fost verificat (verified) contul, de exemplu, „Da“;
 • linkul către profilul public pentru serviciul selectat al rețelei sociale.

Temeiul juridic pentru prelucrarea datelor în cadrul utilizării autentificării opționale prin rețelele sociale este consimțământul tău, descris mai jos, conform art. 6 alin. (1) lit. (a) din RGPD. În cazul utilizării serviciului de autentificare prin rețelele sociale, accepți colectarea, prelucrarea și utilizarea datelor tale, descrise mai jos:

Accept ca următoarele date să poată fi transmise de la furnizorul meu de servicii privind rețelele sociale (Twitter, Facebook sau Google+) către Kaufland, în cadrul procesului de autentificare prin rețelele sociale:

 • ID-ul numeric al rețelei sociale;
 • Prenumele și numele de familie;
 • Sexul;
 • Nume de utilizator pentru Twitter, Google+, respectiv Facebook;
 • Dacă a fost verificat (verified) contul, de exemplu, „Da“.

Kaufland poate salva aceste date în „contul meu personal de client Kaufland” și le poate utiliza exclusiv în scopuri de autentificare și pentru adresarea personală în contul de client. Cunosc faptul că, prin utilizarea autentificării prin rețelele sociale, și operatorul serviciilor respective privind rețelele sociale este înștiințat cu privire la faptul că un cont de client Kaufland a fost asociat cu contul meu, pe www.kaufland.ro.

Ai posibilitatea de a îți revoca oricând consimțământul printr-un e-mail la service@kaufland.ro, cu efect în viitor. În acest caz, nu mai poți utiliza funcția de autentificare prin rețelele sociale și să te conectezi în contul de client Kaufland. În plus, toate datele salvate până la această dată pe baza consimțământului sunt șterse.

Pentru mai multe informații despre autentificarea prin Twitter, Facebook și / sau Google+ și setările referitoare la viața ta privată așa cum reiese din contul tău pe rețelele sociale, te rugăm să consulți indicațiile despre protecția datelor și condițiile de utilizare de pe Facebook (https://www.facebook.com/legal/terms), Twitter (https://twitter.com/privacy?lang=ro), respectiv Google+ (http://www.google.com/policies/privacy/?hl=ro).

Destinatari / Categorii de destinatari: În principiu, datele din contul tău de client Kaufland sunt accesibile numai departamentelor din cadrul sediului național Kaufland, care sunt responsabile cu întreținerea paginii www.kaufland.ro și a conturilor de client Kaufland. Nu are loc o transmitere de informații către terți, în afara grupului Kaufland.

Durata de stocare / Criterii pentru stabilirea duratei de stocare: Datele de autentificare prin rețelele sociale sunt salvate și utilizate, conform descrierii, până la solicitarea unei revocări.

5. Concursurile cu premii

Scopul prelucrării datelor / Temeiul juridic: Ai posibilitatea de a participa pe pagina noastră de internet la concursuri cu premii. Datele cu caracter personal transmise în cadrul participării la concursuri cu premii se utilizează exclusiv pentru derularea concursului (validarea câștigătorilor, acordarea și transmiterea premiului, anunțarea câștigătorilor). După încheierea concursului și informarea câștigătorilor, datele participanților se șterg din baza de date. În urma anumitor concursuri, poţi opta ca datele tale să intre în baza de date Kaufland, pentru a te ţine la curent cu activităţile şi promoţiile noastre. În cazul în care alegi să participi, temeiul juridic pentru prelucrarea datelor din cadrul concursurilor cu premii este, de regulă, art. 6 alin. (1) lit. (f) din RGPD UE. În cazul furnizării unei declarații de acord suplimentare în cadrul unui concurs cu premii, temeiul juridic pentru prelucrarea datelor care se bazează pe consimțământul tău se regăsește la art. 6 alin. (1) lit. (a) din RGPD.

Dacă ți-ai dat acordul cu privire la un concurs cu premii, ai posibilitatea de a-l revoca oricând, cu efect în viitor, însă acest lucru conduce la imposibilitatea de a participa la extragere și de a câștiga.

Te rugăm să citești cu atenţie formularele de participare, precum şi regulamentele concursurilor la care participi, disponibile pe pagina noastră de internet sau, după caz, în magazine.

Destinatari / Categorii de destinatari: De regulă, datele colectate în cadrul concursurilor pot fi accesate doar de departamentul din cadrul sediului național Kaufland Romania, care a organizat acțiunea. Transmiterea de informații către terți se realizează numai dacă acest lucru este neapărat necesar pentru transmiterea și acordarea premiilor câștigate în cadrul concursurilor sau dacă ne-ai acordat consimțământul tău explicit în acest sens.

Durata de stocare / Criterii pentru stabilirea duratei de stocare: După încheierea concursului și a notificării câștigătorului, datele participanților sunt șterse. Datele câștigătorilor sunt păstrate pe durata solicitată de lege în cazul premiilor ce depășesc valoarea neimpozitabilă de 600 de lei.

6. Consimțământul pentru abonarea la newsletter

Scopul prelucrării datelor / Temeiul juridic: Ai posibilitatea de a te abona la newsletterul Kaufland prin intermediul canalelor disponibile (acest site, formulare de concurs). Acordul tău reprezintă temeiul juridic pentru prelucrarea datelor cu scopul trimiterii newsletterului, conform art. 6 alin. (1) lit. (a) din RGPD.

Scopul prelucrării datelor este informarea abonaților despre bunuri, campanii și concursuri ale Kaufland Romania SCS, precum și informații privind ofertele, dar fără a ne limita la acestea.

Abonarea la newsletter se face în doi pași (procedură double opt in). După trimiterea formularului de abonare, primești de la noi un e-mail cu un link de confirmare a abonării. Pentru a deveni abonat, e nevoie să confirmi accesând linkul din e-mail, în termen de 14 zile.

Prin confirmarea înregistrării, îți acorzi consimțământul pentru prelucrarea datelor în scopurile precizate în declarația de acord. Fără confirmarea sau activarea linkului de confirmare, nu îți putem trimite niciun buletin informativ.

În măsura în care te abonezi la newsletterul gratuit Kaufland, accepți faptul că sediul național Kaufland Romania poate prelucra adresa de e-mail ca fiind informație obligatorie, pentru a îți putea trimite pe e-mail newsletterul Kaufland.

În continuare, accepți faptul că putem salva informațiile cu privire la modalitatea prin care te-ai abonat la newsletter (de exemplu, din formularul de abonare sau dintr-un formular concurs), pentru a putea optimiza posibilitățile de abonare. În cazul în care, în cadrul înregistrării, ne oferi din propria inițiativă date opționale despre persoana ta (adresare, prenume, nume), accepți ca noi să utilizăm aceste date pentru a putea folosi o adresare personală în newsletter.

Destinatari / Categorii de destinatari: Datele transmise în cadrul procesului de abonare pot fi accesate doar de către departamentul din cadrul sediului național Kaufland Romania, care este responsabil cu procesarea și monitorizarea trimiterii newsletterului. Dacă în efectuarea trimiterii newsletterului sunt implicați alți operatori externi de date, aceștia au o obligaţie contractuală, conform art. 28 din RGPD, şi fac obiectul unor controale cu privire la respectarea măsurilor adecvate de siguranţă din punct de vedere organizatoric şi tehnic.

Durata de stocare / Criterii pentru stabilirea duratei de stocare: Dacă te dezabonezi de la newsletterul Kaufland, datele profilului tău de abonat sunt șterse. În consecință, nu vei mai primi newsletterul.

7. Găsire automată a magazinului

Scopul prelucrării datelor / Temeiul juridic: Scopul nostru este să îți afișăm în mod automat ofertele și informațiile valabile pentru magazinul cel mai apropiat de tine.

În acest scop, utilizăm așa-numita funcție de geolocalizare API la prima accesare a paginii printr-un dispozitiv terminal (calculator, laptop, smartphone, tabletă). La prima accesare a paginii de către tine, sunt solicitate diverse informații geospațiale ale dispozitivului terminal (date GPS / date referitoare la rețeaua WLAN în care dispozitivul este logat / informații geospațiale referitoare la adresa IP utilizată), pentru a determina locația dispozitivului. Exactitatea acestor date depinde, printre altele, de setările dispozitivului tău. Determinarea poziției dispozitivului tău se efectuează de la sine, pe dispozitivul mobil, din browser, respectiv de pe sistemul de operare, și nu face parte din prelucrarea datelor de la Kaufland. Datele de localizare nu sunt salvate de noi. Acestea sunt utilizate în timp real, pentru a determina locația actuală a celui mai apropiat magazin Kaufland și a îl seta ca magazin relevant.

Poți modifica manual oricând magazinul sugerat. Informațiile magazinului nou selectat sunt salvate apoi într-un modul cookie persistent din browserul dispozitivului tău, pentru ca tu să poți vedea ofertele relevante din magazinul cel mai apropiat de tine, în cadrul vizitelor viitoare. Temeiul juridic pentru această prelucrare a datelor este art. 6 alin. (1) lit. (f) din RGPD (prelucrarea necesară a datelor pentru afișarea informațiilor care pot fi relevante pentru utilizator).

Destinatari / Categorii de destinatari: În cadrul extinderii magazinelor, se salvează un modul cookie care conține doar informațiile despre alocarea magazinului. Acesta este citit în mod automat la următoarea vizită în pagina noastră de internet. În plus, de regulă nimeni nu are acces la informațiile despre alocarea acestui magazin, în cazul în care nu ne-ai acordat consimțământul suplimentar explicit prin care se convine altfel.

Durata de stocare / Criterii pentru stabilirea duratei de stocare: Informațiile despre magazinul alocat rămân salvate în modulul cookie corespunzător magazinului în browserul tău, până când ștergi modulul cookie sau alegi manual un alt magazin.

8. Utilizarea modulelor cookie

Pe această pagină web, se utilizează așa-numitele „module cookie“ (fișiere de mici dimensiuni, pe care un server le trimite dispozitivului tău), cu ajutorul cărora se gestionează conexiunea la paginile noastre.

În cadrul vizitării paginilor de internet ale Kaufland Romania, sunt trimise de la serverul nostru web către dispozitivul tău (PC, laptop, smartphone sau tabletă) și acolo sunt salvate în browserul de internet utilizat. Modulele cookie care urmează a fi utilizate pot îndeplini diferite funcții. Următoarele subsecțiuni informează despre scopurile individuale ale diferitelor module cookie care pot fi utilizate.

Poți seta browserul, astfel încât acesta să fie informat cu privire la plasarea modulelor cookie. Astfel, utilizarea modulelor cookie devine transparentă pentru tine. În plus, poți seta browserul astfel încât, în general, să nu accepte module cookie sau să nu refuze module cookie de la furnizorii individuali. Totuși, dorim să te informăm că, în anumite circumstanțe, funcționalitatea acestei pagini poate fi afectată.

 

8.1 Webtracking prin intermediul Adobe Analytics

Scopul prelucrării datelor / Temeiul juridic: Informațiile care rezultă în timpul utilizării paginii (acestea sunt: pagina de unde a fost solicitat fișierul, numele fișierului, data și ora solicitării, cantitatea transmisă de date, statusul accesării, precum „Transmitere fișier“, „Fișierul nu a fost găsit“ etc., o descriere a tipului de browser web utilizat și o adresă IP anonimizată - fără ultimele trei cifre) sunt utilizate de noi pentru ghidarea utilizatorului, evaluările statistice, adaptarea paginilor noastre de internet la nevoile tale, afișarea publicității pe pagină (afișarea informațiilor cu privire la produse pe butoanele corespunzătoare ale acestei pagini web, care corespunde comportamentului atunci când faci clic pe www.kaufland.ro) și pentru protecția împotriva interogărilor neregulate ale ofertei noastre web. În acest scop, utilizăm module cookie prin intermediul cărora putem vedea în scop statistic activitatea în paginile noastre de internet, în timpul sesiunii. Pentru aceasta, în browserul de internet salvăm un modul cookie permanent, prin compania Adobe Systems GmbH, delegată de noi, pentru a crea un profil de utilizator anonim. Prin intermediul acestui modul cookie permanent este posibilă recunoașterea browserului. Acest lucru are scop statistic și structura bazată pe nevoia paginii noastre.

Cu ajutorul tehnologiei Adobe Analytics, datele colectate nu sunt utilizate pentru identificarea personală a vizitatorului acestei pagini web. Nici datele de utilizare salvate în modulul cookie nu sunt centralizate împreună cu datele cu caracter personal ale purtătorului pseudonimului. Temeiul juridic pentru această salvare de date și utilizarea prin modulul cookie permanent este art. 6 alin. (1) lit. (f) din RGPD. Te poți împotrivi oricând acestei colectări și salvări de date, cu ajutorul modulului cookie permanent, prin Adobe Systems GmbH, cu efect în viitor. În acest scop, trebuie doar să faci clic pe linkul corespunzător de aici (sau mai jos, la 8.6) și să confirmi refuzul pe pagina astfel accesibilă. În acest caz, în browserul tău se salvează un modul cookie permanent „Do not track“ de la Adobe, astfel încât tehnologia Adobe nu mai este utilizată.

Destinatari / Categorii de destinatari: În cadrul prelucrării datelor din cadrul sediului național Kaufland Romania, datele sunt dezvăluite / transmise departamentului de specialitate Kaufland care se ocupă de marketing / BI, către Adobe sau alți furnizori de servicii tehnice care au încheiat contracte cu privire la prelucrarea comenzilor, conform art. 28 din RGPD, înainte să acceseze datele, în scopuri de asistență.

 

8.2 Google Conversion Tool

Scopul prelucrării datelor / Temeiul juridic: Această pagină de internet utilizează și Google Conversion Tool pentru analiza internă și anonimă cu privire la eficacitatea anunțurilor lansate. Dacă navighezi pe altă pagină web, făcând clic pe un anunț lansat acolo de Kaufland (anunțuri de tip text, banner publicitar), pe pagina noastră de internet, în browserul tău se salvează un modul cookie din bannerul publicitar de acolo. Dacă bannerul publicitar se referă la o campanie publicitară comandată de Google, Google salvează modulul cookie corespunzător, dacă se face clic pe bannerul publicitar. Nici partenerul nostru de conversie, nici Kaufland nu poate identifica ce alte pagini de internet ai apelat. Nu colectăm și nu primim informații cu ajutorul cărora am putea identifica personal utilizatorul. Informațiile colectate cu ajutorul Conversion Tracking servesc exclusiv la crearea statisticilor cu privire la succesul și utilizarea campaniilor noastre. Aceste module cookie își pierd valabilitatea după 30 de zile. Temeiul juridic pentru această utilizare a tehnologiei modulelor cookie este art. 6 alin. (1) lit. (f) din RGPD. În cazul în care nu dorești să participi la această analiză, poți dezactiva salvarea modulelor cookie, prin setarea din browser, sau îți poți exprima refuzul aici (sau mai jos, la 8.6).

Destinatari / Categorii de destinatari: Informațiile cu privire la un banner publicitar Kaufland de pe pagina noastră web, pe care le obții în calitate de vizitator anonim al paginii, sunt citite din modulul cookie și prelucrate anonim de noi și partenerul respectiv de conversie (de exemplu, Google). Datele cu caracter personal despre tine nu sunt transmise mai departe.

 

8.3 Rețea publicitară de display Google

Scopul prelucrării datelor / temeiul juridic: Utilizăm pe paginile noastre de internet și tehnologiile de publicitate de la Google. Modulele cookie sunt utilizate de noi, pentru a recunoaște calculatorul pe alte pagini de internet care fac parte din rețeaua publicitară de display Google, pe baza datelor înregistrate (vizitarea paginii noastre web, inclusiv data și ora, limba preferată și utilizată, tipul browserului, sistemul de operare) și pentru a afișa anunțuri publicitare adaptate posibilelor tale interese. Temeiul juridic pentru această utilizare a tehnologiei modulelor cookie este art. 6 alin. (1) lit. (f) din RGPD. Prin intermediul Managerului de preferințe privind anunțurile de la Google poți vedea, îndepărta sau adăuga categoriile conform cărora îți este afișată, cu ajutorul acestei tehnologii, publicitatea bazată pe interese din întreaga rețea publicitară de display Google. Prin intermediul acestui instrument, poți să te împotrivești în întregime utilizării de module cookie pentru publicitatea bazată pe interese din rețeaua publicitară de display Google, descărcând și instalând insertul de browser pentru dezactivarea modulului cookie pentru referințele privind anunțurile. Mai multe informații despre plasarea personalizată a anunțurilor prin Google găsești și aici.

Destinatari / Categorii de destinatari: Imediat după ce vizitezi alte pagini web de pe internet, cu ajutorul aceluiași program browser, ale căror operatori au integrat spații de publicitate din rețeaua publicitară de display Google, informațiile din modulul cookie sunt citite automat de acest operator al paginii, pentru afișarea în bannerul publicitar a conținuturilor care s-ar putea dovedi mai interesante pentru tine. Aceste informații nu sunt salvate de alți operatori de pagini, prin această evaluare anonimă temporară.

 

8.4 Technologie Facebook Conversion

Scopul prelucrării datelor / temeiul juridic: Pe paginile noastre de internet, utilizăm serviciile „Facebook Conversion Pixel” și „Facebook Remarketing”. Cu ajutorul Facebook Conversion Pixel, putem identifica împreună cu Facebook dacă cineva a făcut clic pe anunțul nostru publicitar de pe Facebook și dacă a fost astfel direcționat spre pagina noastră. Nu putem vedea ce alte pagini de internet ai apelat. Informațiile colectate cu ajutorul Facebook Conversion Pixel servesc la crearea statisticilor cu privire la succesul și utilizarea anunțurilor noastre publicitare de pe Facebook. Nu colectăm și nu primim informații cu ajutorul cărora am putea identifica personal utilizatorul. Prin tehnologia de recomercializare Facebook, utilizatorii care au vizitat paginile noastre de internet pot fi din nou abordați pe paginile de internet de la Facebook, prin publicitatea orientată către scop. Nu colectăm și nu primim informații referitoare la care sunt utilizatorii Facebook cărora le este afișată efectiv publicitatea orientată spre scop. Pentru noi, nu este posibilă aici o identificare a utilizatorilor individuali. Temeiul juridic pentru această prelucrare a datelor este art. 6 alin. (1) lit. f) din RGPD. În acest scop, trebuie doar să faci clic pe linkul corespunzător de aici (sau mai jos, la 8.6) și să confirmi refuzul pe pagina accesibilă astfel.

Informații mai detaliate despre scopurile și nivelul colectărilor și al prelucrărilor datelor tale cu caracter personal prin Facebook, precum și posibilitățile de setare pentru protecția vieții tale private, în cadrul Facebook, găsești în Politica de utilizare a datelor Facebook. Prin intermediul Digital Advertising Alliance în SUA, Digital Advertising Alliance of Canada în Canada, respectiv European Interactive Digital Advertising Alliance în Europa sau prin setările dispozitivului tău, poți efectua o dezactivare, astfel încât să nu ți se mai afișeze anunțuri publicitare online bazate pe interese, de Facebook sau alte întreprinderi participante.

Destinatari / Categorii de destinatari: Cu ajutorul Facebook Conversion Pixel, putem identifica împreună cu Facebook dacă cineva a făcut clic pe anunțul nostru publicitar de pe Facebook și dacă a fost astfel direcționat spre pagina noastră. Informațiile generate prin modulul și/sau grafice cu privire la utilizarea acestei pagini sunt transmise către un server Facebook din SUA, unde sunt salvate. Facebook utilizează informațiile obținute astfel pentru a efectua o evaluare
a comportamentului tău de utilizare în ceea ce privește anunțurile de pe Facebook. Dacă este necesar, Facebook transmite aceste informații și către terți, în cazul în care acest lucru se impune prin lege sau în măsura în care terții prelucrează aceste date în numele Facebook. Adresa IP nu este asociată de Facebook cu alte date salvate de Facebook.

8.5 Durata de stocare / Criterii pentru stabilirea duratei de stocare, în cazul modulelor cookie

Modulele cookie de sesiune sunt șterse după fiecare încheiere a sesiunii de internet (închiderea browserului). Modulele cookie permanente rămân în browserul tău până când le ștergi manual.

 

8.6 Rezumatul tuturor opțiunilor de renunțare

Următoarea urmărire și instrumente de analiză sunt integrate pe această pagină web, în conformitate cu art. 6 alin. (1) lit. )f) din RGPD. Te poți împotrivi utilizării acestora, printr-un clic pe linkurile corespunzătoare, cu efect în viitor:

Înainte de a accepta modulele cookie:

AMCVS_BCF65C6655685E857F000101%40AdobeOrg

Tip: Tracking-Cookie

Produs: Adobe Marketing Cloud

Descriere: ID vizitator

Domeniu: .kaufland.ro

Informații suplimentare: https://marketing.adobe.com/resources/help/en_US/mcvid/mcvid_cookies.html

AMCV_BCF65C6655685E857F000101%40AdobeOrg

Tip: Tracking-Cookie

Produs: Adobe Marketing Cloud

Descriere: ID vizitator 

Domeniu: .kaufland.ro

Informații suplimentare: https://marketing.adobe.com/resources/help/en_US/mcvid/mcvid_cookies.html

TS0194e86f (sau alt cookie care începe cu "TS")

Tip: Technical Cookie

Produs: BIG-IP Application Security Manager

Descriere: Folosit de firewall-ul aplicației web pentru a împiedica „transmiterea dublă a formularelor” (Cross Site Request Forgery).

Domeniu: .kaufland.ro

Informații suplimentare: https://support.f5.com/csp/article/K11903

language

Tip: Tracking-Cookie

Produs: Adobe Analytics

Descriere: Stochează preferința de limbă utilizată în pagina curentă.

Domeniu: .kaufland.ro

oldStoreName

Tip: Technical Cookie

Produs: Content-Management-System

Descriere: Stochează magazinul selectat anterior.

Domeniu: .kaufland.ro

s_cc

Tip: Tracking-Cookie

Produs: Adobe Analytics

Descriere: Acest modul cookie este setat și citit de codul JavaScript pentru a determina dacă modulele cookie sunt activate sau nu. Singura valoare posibilă este „true”. Nu este posibilă urmărirea folosind acest modul cookie.

Domeniu: .kaufland.ro

Informații suplimentare: https://marketing.adobe.com/resources/help/en_US/whitepapers/cookies/cookies_analytics.html

storeName

Tip: Technical Cookie

Produs: Content-Management-System

Descriere: Stochează magazinul curent.

Domeniu: .kaufland.ro

După acceptarea modulelor cookie și reîncărcarea paginii (cookie-urile de mai sus, plus următoarele):

_ga

Tip: Tracking-cookie

Produs: Google Analytics

Descriere: Folosit pentru a distinge utilizatori diferiți.

Domeniu: .adobedtm.com

Informații suplimentare: https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage

_gat

Tip: Tracking-Cookie

Produs: Google Analytics

Descriere: Folosit pentru a accelera rata request-urilor.

Domeniu: .adobedtm.com

Informații suplimentare: https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage

_gid

Tip: Tracking-Cookie

Produs: Google Analytics

Descriere: Folosit pentru a distinge utilizatori diferiți.

Domeniu: .adobedtm.com

Informații suplimentare: https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage

s_sq

Tip: Tracking-Cookie

Produs: Adobe Analytics

Descriere: Acest modul cookie este setat și citit de codul JavaScript atunci când funcționalitățile ClickMap și Map Activity sunt activate; conține informații despre linkul anterior pe care a făcut clic utilizatorul.

Domeniu: .kaufland.ro

Informații suplimentare: https://marketing.adobe.com/resources/help/en_US/whitepapers/cookies/cookies_analytics.html

sat_track

Tip: Tracking-Cookie

Produs: Adobe Marketing Cloud

Descriere: Utilizatorii vor fi urmăriți numai dacă acest modul cookie există și are setată valoarea „true”, în concordanță cu regulile UE.

Domeniu: .kaufland.ro

Informații suplimentare: https://helpx.adobe.com/dtm/kb/how-do-i-enable-eu-compliance-for-my-analytics-tool.html

Alte module cookie ce pot fi setate de Adobe DTM (Dynamic Tag Management) după acceptarea modulelor cookie:

 • _sdsat_landing_page
 • _sdsat_session_count
 • _sdsat_pages_viewed
 • _sdsat_traffic_source

Aceste module cookie vor fi setate numai dacă o regulă DTM are nevoie de ele (ceea ce nu este cazul în prezent). Informații suplimentare: https://helpx.adobe.com/dtm/kb/what-cookies-are-set-by-dtm.html.

9. Kaufland Online Feedback

Chestionarul online este realizat de către MaritzCX GmbH în numele Kaufland. Nu sunt colectate date personale cu ocazia completării chestionarului. Răspunsurile tale vor fi tratate în mod anonim și confidențial. Vor fi respectate toate reglementările aplicabile privind protecția datelor, iar datele nu sunt utilizate în scopuri publicitare sau de marketing.

10. Fișiere audio încorporate de pe Soundcloud

Utilizăm serviciul SoundCloud, furnizat de SoundCloud Limited, pentru încorporarea sunetului și a fișierelor audio. SoundCloud este serviciul legat de muzică online pentru schimbul și distribuirea de fișiere audio, cu sediul în Regatul Unit și filială în Germania.

Dacă accesezi una dintre paginile noastre web cu un fișier audio, browserul stabilește o legătură directă cu serverele Soundcloud. Prin intermediul unui modul încorporat în site, accesezi pagina de internet de Soundcloud. Noi nu influențăm cantitatea de date și utilizarea datelor de Soundcloud Limited. În acest scop, Soundcloud Limited este responsabil din punct de vedere juridic.

Informații în acest scop găsești și la următorul link: https://soundcloud.com/pages/privacy.

11. Videoclipuri YouTube încorporate

Pe unele subpagini sau parțial pe pagina principală www.kaufland.ro pot exista temporar videoclipuri disponibile pentru redare, într-un cadru YouTube. Dacă redai videoclipul, accesează, prin intermediul cadrului, pagina web www.youtube.com a Google Inc. Noi nu influențăm cantitatea de date și utilizarea datelor de către Google Inc., care rezultă prin accesarea paginii web YouTube. În acest scop, Google Inc. este responsabil din punct de vedere juridic.

Mai multe informații despre utilizarea datelor de către Google găsești la următorul link: https://policies.google.com/privacy?hl=ro.

12. Criptare

Noi luăm măsuri de siguranță tehnice și organizatorice, pentru a proteja cât mai mult datele împotriva accesului neautorizat. Pe lângă asigurarea mediului operațional, utilizăm metode de criptare. Informațiile oferite de tine sunt transmise și verificate în mod automat, în formă criptată, cu ajutorul unui protocol SSL (Secure Socket Layer), pentru a preveni utilizarea abuzivă a datelor de terți. Poți observa faptul că bara de stare a browserului tău conține simbolul lacătului și că linia de adresă începe cu „https...“.

13. Drepturile tale ca persoană implicată

Conform art. 15 alin. (1) din RGPD, ai dreptul de a obţine în mod gratuit, la cerere, informaţii despre datele tale cu caracter personal, stocate de Kaufland.

În plus, în cazul în care există cerinţe legale, ai dreptul de a modifica (art. 16 din RGPD), de a şterge (art. 17 din RGPD) şi de a limita (art. 18 din RGPD) prelucrarea datelor cu caracter personal.

În măsura în care prelucrarea datelor se bazează pe art. 6 alin. (1) lit. (e) sau (f) din RGPD, ai la dispoziţie un drept de opozitie, conform art. 21 din RGPD. În măsura în care te opui unei prelucrări a datelor, aceasta nu mai este valabilă pe viitor, exceptând cazul în care operatorul demonstrează ca are motive imperioase care justifică prelucrarea şi care prevalează asupra intereselor, drepturilor şi libertăţilor persoanei vizate.

În cazul în care îți dai acordul de prelucrare a datelor, ai la dispoziţie un drept de transfer al datelor, conform art. 20 din RGPD.

În măsura în care prelucrarea datelor se bazează pe un consimţământ, conform art. 6 alin. (1) lit. (a) sau art. 9 alin. (2) lit. (a) din RGPD, acesta poate fi oricând revocat, cu efect în viitor, fără ca acest lucru să afecteze legalitatea prelucrării anterioare.

În situațiile menţionate anterior, în cazul în care există întrebări deschise sau în cazul reclamaţiilor în scris sau prin e-mail, te rugăm să te adresezi responsabilului cu protecția datelor.

În plus, dispui de dreptul de a depune reclamaţii la o autoritate de supraveghere a protecţiei datelor. Autoritatea de supraveghere a protecţiei datelor din ţara în care locuiești sau în care se află sediul persoanei responsabile este competentă în acest sens.

14. Datele de contact ale responsabilului cu protecţia datelor

E-mail: protectiadatelor@kaufland.ro
Adresă poștală:
Kaufland Romania SCS
Str. Barbu Văcărescu, nr. 120-144, Sector 2, București
În atenția responsabilului cu protecția datelor