Partener pentru dezvoltare imobiliară

Grup de oameni care comunică în ambient de birou

Există multe motive bune pentru a vă baza pe un partener puternic precum Kaufland. Deoarece fiecare locație are cerințe și specificații individuale și, prin urmare, trebuie planificată cu atenție. Vă sprijinim în implementarea planurilor dumneavoastră de dezvoltare: Avem determinarea și o vastă experiență de dezvoltare imobiliară pentru a implementa nevoile dumneavoastra imobiliare și a stăpâni cele mai dificile provocări la fața locului. Spațiu mic sau spațiu mare? Retailer regional sau magazin multinațional de specialitate? Livrăm totul dintr-o singură sursă - de la ideea inițială la implementare.

Suntem partenereul dumneavoastră pe termen lung și magnet pentru clienti, atât în locațiile existente, cât și în locațiile care urmează să fie revitalizate
Vedere exterioară a unui magazin Kaufland

Construcții sustenabile și tehnologii utilizate

Acordăm o mare importanță sustenabilitatii și conservării resurselor: Pentru noi, sistemele inteligente de eliminare și energia regenerabilă fac parte din planificarea bună și curată a dezvoltării. Prin utilizarea tehnologiilor de ultimă generație și a ingineriei eficiente din punct de vedere energetic în toate domeniile, creăm împreună soluții orientate spre viitor pentru fiecare locație.

Încărcare electronică a mașinilor și standuri de piață lângă aceasta

Partener regional

Ceea ce ne dorim este destul de simplu: să aducem un plus de dinamism vieții oamenilor din regiunea dumneavoastră. De aceea, oferim un stimulent important producătorilor regionali și comercianților cu amănuntul locali. Aducem locații la viață și creăm valoare adăugată. De exemplu, printr-o selecție largă de produse, o mulțime de produse regionale de calitate și extra proaspete. 

Doi oameni în ambient de lucru dându-și mâna

Locuri de muncă

Doriți să generați impuls și oportunități pentru angajați și parteneri de afaceri? E ușor cu Kaufland. Pentru că noi creăm locuri de care beneficiază toată lumea. Creăm în medie o sută de noi locuri de muncă și susținem securitatea și perspectivele de carieră. 

laptop cu diverse pictograme care simbolizează digitalizarea

Digitalizare

O bună planificare a dezvoltării imobiliare include măsuri moderne de fidelizare a clienților. De exemplu, experiența de cumpărături poate fi făcută chiar și mai inteligentă și mai ușoară prin utilizarea soluțiilor digitale.

Doriți un tur?

Arhitectură sustenabila, experiență de cumpărături locală cuprinzătoare: fiecare magazin Kaufland oferă cumpărături convenabile cu un concept de magazin bine gândit, în care chiriașii din diferite sectoare și din regiune își pot atinge potențialul. Noi susținem prospețimea, care se reflectă în departamentele de fructe și legume bine aprovizionate, brutăriile noastre proaspete și tentantele vitrine cu delicii proaspete. De asemenea, oferim o gamă largă de magazine locale - inclusiv propriile noastre departamente de farmacii și băuturi. 

realestate-tour-fruit-vegetables.tif
realestate-tour-bakeshop.tif
realestate-tour-cheese.tif
realestate-tour-drugstore.tif
realestate-tour-lactosefree.tif