Partener pentru dezvoltare imobiliară

Grup de oameni care comunică în ambient de birou

Există multe motive întemeiate pentru a vă baza pe un partener puternic așa cum este Kaufland. Întrucât fiecare locație are cerințe și specificații individuale și, prin urmare, trebuie planificată cu atenție. Vă susținem în implementarea planurilor dvs. de proiect: cu energie și multă experiență în proiecte, vă realizăm dorințele imobiliare și depășim cele mai dificile provocări pe șantier. Spațiu mic sau spațiu mare? Retailer regional sau magazin multinațional specializat? Oferim totul dintr-o singură sursă - de la ideea inițială până la implementare.

Suntem partenerul dvs. pe termen lung și magnetul dvs. pentru clienți, atât în locațiile existente, cât și în cele care urmează să fie revitalizate
Vedere exterioară a unui magazin Kaufland

Mod de construcție și tehnologii durabile

Acordăm o mare importanță sustenabilității și conservării resurselor: sistemele inteligente de eliminare a deșeurilor și energiile regenerabile sunt pentru noi o parte integrantă a unei planificări bune și curate a proiectelor. Prin utilizarea celor mai noi tehnologii și a unei inginerii eficiente din punct de vedere energetic în toate domeniile, lucrăm împreună pentru a concepe soluții de viitor pentru fiecare locație.

Încărcare electronică a mașinilor și standuri de piață lângă aceasta

Partener regional

Ceea ce ne dorim este foarte simplu: să facem viața cotidiană mai vivace pentru oamenii din regiunea dvs. De aceea, oferim impulsuri importante pentru producătorii regionali și pentru comerțul local. Umplem locațiile de viață și creăm valoare adăugată. De exemplu, printr-o gamă largă de produse, multă calitate și o prospețime suplimentară în produsele regionale.

Doi oameni în ambient de lucru dându-și mâna

Locuri de muncă

Stabilirea unor impulsuri specifice și, astfel, crearea de perspective pentru angajați și parteneri de afaceri? Este ușor cu Kaufland. Pentru că noi creăm locuri de care beneficiază toată lumea. Creăm în medie o sută de noi locuri de muncă și reprezentăm siguranță și perspective de carieră.

laptop cu diverse pictograme care simbolizează digitalizarea

Digitalizare

O bună planificare imobiliară include măsuri moderne de fidelizare a clienților. De exemplu, experiența de cumpărare poate deveni și mai inteligentă și mai facilă prin utilizarea soluțiilor digitale.

Ați dori un tur?

Arhitectură funcțională, experiență de cumpărături locale cuprinzătoare: fiecare magazin Kaufland reprezintă un magazin unic și confortabil, cu un concept de magazin bine gândit, în care se pot materializa și chiriașii din diferite sectoare și din regiune. Suntem adepții prospețimii, care se reflectă în raioanele de fructe și legume bine aprovizionate, în propriile noastre brutării cu produse proaspete și în raioanele de alimente proaspete atractive. Dar noi susținem, de asemenea, o aprovizionare locală cuprinzătoare - printre altele, cu propria noastră farmacie și propriul raion de băuturi.

realestate-tour-fruit-vegetables.tif
realestate-tour-bakeshop.tif
realestate-tour-cheese.tif
realestate-tour-drugstore.tif
realestate-tour-lactosefree.tif