Card cadou

Dorești să oferi un card cadou angajaților sau partenerilor? Oferim persoanelor juridice posibilitatea de a achiziționa carduri cadou ce pot fi utilizate în orice magazin Kaufland din România.

Pentru comenzi, te rugăm să ne scrii un e-mail la cardcadou@kaufland.ro sau să ne contactezi telefonic la numărul +40 372 090 418.

Avantaje 

Iată doar câteva motive pentru a achiziționa un card cadou Kaufland:

  • poate fi utilizat în orice magazin Kaufland din România;
  • poate fi utilizat pentru achiziţionarea oricărui produs din magazinele Kaufland;
  • nu este purtător de dobandă şi poate fi utilizat numai prin prezentarea sa;
  • poate fi utilizat pentru a efectua plăţi integrale sau parţiale, urmând ca soldul cardului să fie afişat pe bonul fiscal.

 

Cardul cadou Kaufland poate fi încărcat cu o valoare cuprinsă între 10 lei și 5000 lei și este valabil 3 ani de la data activării. Deținătorul nu poate primi contravaloarea în bani a sumei încărcate pe cardul cadou.

După expirarea acestui termen, eventualul sold rămas pe acesta nu poate fi transferat pe alt card cadou, iar deținătorul nu are posibilitatea de a primi contravaloarea în bani.

Cardul cadou Kaufland este transmisibil, nefiind nominal. În cazul pierderii, furtului sau a deteriorării, cardul cadou Kaufland nu poate fi înlocuit, iar eventualul sold rămas pe acesta nu va fi returnat deținătorului.

Pentru informații suplimentare, te rugăm să te adresezi Biroului de Informații din magazin.