Cardul cadou Kaufland

Dorești să oferi un card cadou angajaților sau partenerilor? Oferim persoanelor juridice posibilitatea de a achiziționa carduri cadou ce pot fi utilizate în orice magazin Kaufland din România.

Pentru comenzi, te rugăm să ne scrii un e-mail la cardcadou@kaufland.ro sau să ne contactezi telefonic la numărul +40 372 090 819.

Dacă ești persoană fizică și dorești să achiziționezi un card cadou pentru a-l dărui, le poți găsi în magazine, lângă casele de marcat.

Avantajele unui card cadou Kaufland

Card cadou Kaufland

Iată doar câteva motive pentru a achiziționa un card cadou Kaufland:

  • poate fi utilizat în orice magazin Kaufland din România;
  • poate fi utilizat pentru achiziţionarea oricărui produs din magazinele Kaufland;
  • nu este purtător de dobandă şi poate fi utilizat numai prin prezentarea sa;
  • este reîncărcabil;
  • poate fi utilizat pentru a efectua plăţi integrale sau parţiale, urmând ca soldul cardului cadou să fie afişat pe bonul fiscal.
În plus, ca persoană juridică:
  • poți beneficia de o grilă de discount, în funcție de volum;
  • poți activa cardul și sub formă de voucher electronic, pe loc;
  • potrivit Codului Fiscal, cardurile acordate angajaților drept cadou și care nu depășesc valoarea de 300 lei/angajat/ocazie reprezintă o cheltuială deductibilă (cu limita maximă 5% din cheltuielile salariale totale) și nu sunt impozabile.

Cardul cadou Kaufland poate fi încărcat cu o valoare cuprinsă între 10 lei și 5000 lei și este valabil 3 ani de la data activării. Deținătorul nu poate primi contravaloarea în bani a sumei încărcate pe cardul cadou.

După expirarea acestui termen, eventualul sold rămas pe acesta nu poate fi transferat pe alt card cadou, iar deținătorul nu are posibilitatea de a primi contravaloarea în bani.

Cardul cadou Kaufland este transmisibil, nefiind nominal. În cazul pierderii, furtului sau a deteriorării, cardul cadou Kaufland nu poate fi înlocuit, eventualul sold rămas pe acesta nu poate fi transferat pe alt card cadou, iar deținătorul nu are posibilitatea de a primi în bani contravaloarea soldului rămas.

Pentru informații suplimentare despre cardul cadou Kaufland, te rugăm să te adresezi Biroului de Informații din magazin.