Kaufland se extinde în sudul țării și deschide un magazin la Caracal

București, 22.02.2023

Kaufland România inaugurează joi, 23 februarie, un magazin la Caracal, județul Olt, și ajunge la o rețea națională de 167 de hipermarketuri.

Kaufland se extinde în sudul țării și deschide un magazin la Caracal

Prin deschiderea noului magazin, Kaufland creează 80 de locuri de muncă noi și contribuie în felul acesta la dezvoltarea economică a regiunii.

Pe 23 februarie, în ziua deschiderii, clienții din Caracal sunt așteptați cu promoții de până la 60% reducere la peste 200 de articole nealimentare, în zona delimitată din interiorul magazinului.

Situat pe Strada Dragoș Vodă, nr. 2D, Caracal, județul Olt, magazinul este construit pe o suprafață totală de peste 5.600 m2, cu un spațiu de vânzare de 2.900 m2

Programul de lucru este de luni până sâmbătă de la 07:30 și până la 21:30, iar duminică de la 08:00 la 20:00.

Noul Kaufland Caracal dispune de o parcare generoasă, cu aproape 300 de locuri, dintre care 12 pentru persoanele cu dizabilități și 10 pentru părinți. Clienții au la dispoziție și locuri cu acces la stațiile de încărcare a mașinilor electrice și rastele pentru biciclete.

Cu un număr de 13 case de marcat, dintre care 4 express, de tip self-service, noul Kaufland Caracal asigură un flux rapid de clienți și timp redus pentru achitarea cumpărăturilor.

Magazinul dispune de vitrină cu servire asistată – cu o lungime de 20 metri, raioane de legume și fructe, brutărie, produse congelate, alimente de bază, dulciuri, drogherie, băuturi și articole nealimentare. În exterior, la punctul Grill, clienții sunt așteptați cu un meniu extins de mâncăruri gustoase, gata preparate.

În galeria comercială, clienții au acces la numeroase magazine și servicii – cofetărie, pizzerie, farmacie, magazin de articole cosmetice, magazin de bijuterii - marochinărie, punct de reparații și accesorii GSM și chiar petshop.

În linie cu angajamentul companiei față de mediu, noul hipermarket Kaufland din Caracal este prevăzut cu sisteme de reciclare, unde clienții sunt recompensați pe loc pentru fiecare gest sustenabil:

·         În interiorul magazinului, clienții vor găsi un automat de tip self-serviceunde pot recicla ambalaje în schimbul voucherelor de extra-reducere. Pot colecta aici trei tipuri de ambalaje: PET-uri (cu volum de până la 3 litri), sticlă și doze de aluminiu (cu volum de până la 1 litru).

·         La intrarea în magazin, în spațiul special amenajat sub forma unei broscuțe țestoase, clienții pot depune pentru reciclare ambalaje ale produselor de îngrijire personală sau de curățenie și vor fi recompensați pe loc cu vouchere de 35% reducere la cumpărarea altor produse noi, din oferta lunară. Clienții pot depune sticle goale din plastic de șampon, balsam, gel de duș, cremă de corp, de față sau de mâini, apă de gură sau de săpun lichid, dar și recipiente goale de produse de curățenie, precum detergenți de haine sau de vase, soluții de curățare a bucătăriei, băii, pardoselii sau geamurilor. Voucherele se ridică de la Biroul de Informații din magazin.