Kaufland lansează campania de oferte „Pregătit pentru școală”

București, 30.08.2023

Kaufland lansează noua campanie de toamnă, „Pregătit pentru școală”. Începând de azi, în vederea pregătirii pentru noul an școlar, clienții pot găsi în magazinele din toată țara o gamă largă de rechizite, haine și jucării destinate elevilor.

Kaufland lansează campania de oferte „Pregătit pentru școală”

Mai mult, Kaufland oferă o reducere de 25% la toată gama de rechizite și papetărie, valabilă pentru toți clienții în săptămâna 06 – 12 septembrie. Reducerea se va aplica suplimentar prețurilor promoționale din săptămâna de referință.

Kaufland revine și anul acesta cu prețuri accesibile, care demonstrează încă o dată angajamentul companiei de a-și adapta ofertele de preț în avantajul bugetelor clienților săi. Astfel, părinții pot beneficia de reduceri de până la 50% la rechizitele necesare pentru un an școlar de succes.

În cadrul campaniei „Pregătit pentru școală”, sunt incluse și diferite modele de ghiozdane și accesorii pentru organizarea materialelor școlare.

Kaufland propune clienților săi și o selecție de articole vestimentare pentru școlari, preșcolari și bebeluși care include bluze, body-uri, tricouri, cardigane, fuste, pantaloni și pantofi din materiale de calitate.

De asemenea, oferta este completată de accesorii și mobilier pentru birou și de diferite jocuri educative și jucării pentru cei mici.

Printre articolele care fac parte din campanie, se numără și  produsele de marcă proprie Talentus®. De la caiete și până la pensule și acuarele, produsele sunt create  în conformitate cu principiile de sustenabilitate și protejare a mediului înconjurător, stimulează creativitatea școlarilor și îi ajută să își dezvolte abilitățile.

Produsele sunt disponibile în toate magazinele Kaufland din țară, în limita stocului disponibil.

 

Despre Kaufland România

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.500 de magazine în 8 țări, 155.000 de angajați și o rețea de 169 de magazine în România. În 2023, Kaufland România a primit pentru a cincea oară certificarea Best Buy Award, care atestă că este lanțul de magazine cu cel mai bun raport calitate – preț de pe piața locală. Kaufland deține și distincția Customers’ Friend pentru compania cu cele mai bune servicii pentru clienți, acordată de Institutul internațional ICERTIAS, în urma unei analize de piață. Obiectivul nostru este să aplicăm cele mai inovatoare tehnologii în domeniul retail, astfel încât clienții să se bucure de produse proaspete, la cel mai bun raport calitate-preț, prin promovarea sustenabilității și a produselor locale. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.kaufland.ro.

Pentru mai multe informații, vă rugăm contactați: presa@kaufland.ro