Kaufland deschide al 5-lea magazin din Sibiu, în cartierul Hipodrom

București, 01.02.2023

Kaufland România continuă investițiile în România, anunțând deschiderea celui de-al 162-lea hipermarket din rețea, la Sibiu. Noul magazin este al 5-lea din oraș și va genera peste 90 de noi locuri de muncă, cu impact direct în economia locală.

Kaufland deschide al 5-lea magazin din Sibiu, în cartierul Hipodrom

Situat pe  Calea Cisnădiei nr. 92, noul hipermarket este construit pe o suprafață totală de 6.000 m2, dintre care peste 3.400 m2  sunt alocați spațiului de vânzare.

Magazinul își va deschide porțile publicului joi, 02 februarie, și va funcționa între orele 07:00-22:00, de luni până sâmbătă, respectiv între orele 08:00-20:00, duminica. Cu ocazia inaugurării, sibienii sunt invitați să se bucure de promoțiile săptămânale la alimente și articole nealimentare.

Noua locație are o parcare extinsă, cu 270 de locuri, dintre care 12 pentru persoanele cu dizabilități și 5 pentru părinți. Totodată, clienții au la dispoziție și stații de încărcare pentru mașinile electrice și rastele pentru biciclete.

Hipermarketul este prevăzut cu 14 case de marcat, dintre care 6 case express, de tip self-service, pentru plata rapidă a cumpărăturilor.

Noul Kaufland Sibiu dispune de un raion de pește proaspăt, vitrină cu servire asistată – cu o lungime de 24 metri, raioane de fructe și legume, brutărie, produse congelate, alimente de bază, dulciuri, băuturi, produse nealimentare și drogherie. La punctul Grill din exterior, clienții pot găsi o varietate de mâncăruri gustoase, gata preparate.

Galeria comercială oferă accesul la o varietate de magazine și servicii, printre care un magazin de mezeluri și mâncare, plafar, farmacie, un magazin de optică medicală, stație de plăți și puncte de colectare a coletelor eMAG și FAN Courier.

Pentru a încuraja comportamentele ecologice în rândul clienților, noul magazin Kaufland din Sibiu integrează și sisteme de colectare selectivă, precum:

·         În interiorul magazinului, clienții vor găsi un automat de tip self-serviceunde pot recicla ambalaje în schimbul voucherelor de extra-reducere. Pot colecta aici trei tipuri de ambalaje: PET-uri (cu volum de până la 3 litri), sticlă și doze de aluminiu (cu volum de până la 1 litru).

·         Tot în zona de la intrare, în spațiul special amenajat sub forma unei broscuțe țestoase, clienții pot depune pentru reciclare ambalaje ale produselor de îngrijire personală sau de curățenie și vor fi recompensați pe loc cu vouchere de 35% reducere la cumpărarea altor produse noi, din oferta lunară. Clienții pot depune sticle goale din plastic de șampon, balsam, gel de duș, cremă de corp, de față sau de mâini, apă de gură sau de săpun lichid, dar și recipiente goale de produse de curățenie, precum detergenți de haine sau de vase, soluții de curățare a bucătăriei, băii, pardoselii sau geamurilor. Voucherele se ridică de la Biroul de Informații din magazin.