Kaufland deschide un nou magazin la Oradea

București, 22.02.2023

Kaufland inaugurează pe 23 februarie magazinul cu numărul 5 din Oradea, județul Bihor. Aproape 100 de locuri de muncă noi sunt create prin deschiderea noului magazin, Kaufland fiind printre cei mai mari angajatori privați din țară.

Kaufland deschide un nou magazin la Oradea

Noul hipermarket este situat pe Strada Seleușului, nr. 22, pe o suprafață totală de peste 6.000 m2 și un spațiu de vânzare de aproape 3.400 m2

Programul de lucru este de luni până sâmbătă de la 07:00 și până la 22:00, iar duminică de la 08:00 la 20:00.

Cu ocazia inaugurării de joi, 23 februarie, orădenii sunt invitați să ia parte la un show culinar și să se bucure de promoțiile săptămânale la alimente și articole nealimentare.

Parcarea are o capacitate de peste 240 de locuri, dintre care 10 pentru persoanele cu dizabilități, 8 pentru părinți și locuri cu acces la stațiile de încărcare a mașinilor electrice. Clienții au la dispoziție și rastele pentru biciclete.

Pentru a asigura un flux rapid de clienți și timp redus la cumpărături, hipermarketul este dotat cu 16 case de marcat, dintre care 6 case express, de tip self check-out.

Magazinul este prevăzut cu vitrină cu servire asistată – cu o lungime de 17.5 metri, raioane de legume și fructe, brutărie, produse congelate, alimente de bază, dulciuri, drogherie, băuturi și articole nealimentare. La punctul Grill din exterior, clienții sunt așteptați cu un meniu variat de mâncăruri gustoase gata preparate – ceafă de porc, mici, turinger, cabanos, pui la rotisor, cartofi prăjiți etc.

În galeria comercială, clienții pot găsi numeroase magazine și servicii, printre care farmacia Dr. Max, pizzeria Pizzarelli, magazin Tabac Xpress, centru de copiat chei Silca, magazin Digi, curățătorie chimică Eurocleaning, frizerie X Fresh Barber Shop.

În linie cu angajamentul companiei față de mediu, noul hipermarket Kaufland din Oradea este prevăzut cu sisteme de colectare separată a ambalajelor, unde clienții sunt recompensați pe loc pentru fiecare gest sustenabil:

·         În interiorul magazinului, clienții vor găsi un automat de tip self-serviceunde pot recicla ambalaje în schimbul voucherelor de extra-reducere. Pot colecta aici trei tipuri de ambalaje: PET-uri (cu volum de până la 3 litri), sticlă și doze de aluminiu (cu volum de până la 1 litru).

·         La intrarea în magazin, în spațiul special amenajat sub forma unei broscuțe țestoase, clienții pot depune pentru reciclare ambalaje ale produselor de îngrijire personală sau de curățenie și vor fi recompensați pe loc cu vouchere de 35% reducere la cumpărarea altor produse noi, din oferta lunară. Clienții pot depune sticle goale din plastic de șampon, balsam, gel de duș, cremă de corp, de față sau de mâini, apă de gură sau de săpun lichid, dar și recipiente goale de produse de curățenie, precum detergenți de haine sau de vase, soluții de curățare a bucătăriei, băii, pardoselii sau geamurilor. Voucherele se ridică de la Biroul de Informații din magazin.