Kaufland inaugurează un magazin în municipiul Bârlad

București, 15.02.2023

Kaufland își continuă extinderea la nivel național prin inaugurarea magazinului din municipiul Bârlad. Acesta este hipermarketul cu numărul 164 din rețea și asigură 85 de noi locuri de muncă.

Kaufland inaugurează un magazin în municipiul Bârlad

Noul hipermarket, care va fi inaugurat joi, 16 februarie, este localizat pe Str. Republicii nr. 320, Bârlad și ocupă o suprafață totală de aproximativ 5.500 m2, dintre care peste 3.100 m2 sunt destinați spațiului de vânzare. Magazinul beneficiază și de o suprafață generoasă, de 1.250 m2, alocată spațiilor verzi. În ziua deschiderii, clienții vor avea parte de reduceri la o serie de articole alimentare și nealimentare.

Magazinul este deschis între 07:30 și 22:00, de luni până sâmbătă, iar duminica, între 08:00 și 20:00.

Parcarea are o capacitate de peste 240 de locuri, dintre care 10 pentru persoanele cu dizabilități, 6 pentru părinți și 2 locuri cu acces la stațiile de încărcare a mașinilor electrice. Clienții au la dispoziție și rastele pentru biciclete.

Pentru a asigura un flux rapid de clienți și timp redus la cumpărături, hipermarketul este dotat cu 15 case de marcat, dintre care 9 standard și alte 6 case express, de tip self check-out.

Kaufland Bârlad dispune de vitrină cu servire asistată – cu o lungime de 21 metri, raioane de legume și fructe, brutărie, produse congelate, alimente de bază, dulciuri, drogherie, băuturi și articole nealimentare. La punctul Grill din exterior, clienții sunt așteptați cu un meniu variat de mâncăruri gustoase gata preparate – ceafă de porc, mici, turinger, cabanos, pui la rotisor, cartofi prăjiți etc.

Galeria comercială oferă clienților accesul la numeroase magazine și servicii, printre care o farmacie, o cofetărie, fast-food, magazin cu bijuterii și accesorii.

Noul magazin Kaufland Bârlad integrează sisteme de colectare selectivă, în linie cu angajamentul companiei de a proteja mediul și de-a încuraja comportamentul responsabil în această direcție. Acestea sunt amplasate și funcționează astfel:

  • În parcarea magazinului, clienții vor găsi un automat de tip self-serviceunde pot recicla ambalaje în schimbul voucherelor de extra-reducere. Pot colecta aici trei tipuri de ambalaje: PET-uri (cu volum de până la 3 litri), sticlă și doze de aluminiu (cu volum de până la 1 litru).
  • La intrarea în magazin, în spațiul special amenajat sub forma unei broscuțe țestoase, clienții pot depune pentru reciclare ambalaje ale produselor de îngrijire personală sau de curățenie și vor fi recompensați pe loc cu vouchere de 35% reducere la cumpărarea altor produse noi, din oferta lunară. Clienții pot depune sticle goale din plastic de șampon, balsam, gel de duș, cremă de corp, de față sau de mâini, apă de gură sau de săpun lichid, dar și recipiente goale de produse de curățenie, precum detergenți de haine sau de vase, soluții de curățare a bucătăriei, băii, pardoselii sau geamurilor. Voucherele se ridică de la Biroul de Informații din magazin.

 

Despre Kaufland România

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.500 de magazine în 8 țări, 148.000 de angajați și o rețea de 164 de magazine în România. În 2023, Kaufland România a primit pentru a cincea oară certificarea Best Buy Award, care atestă că este lanțul de magazine cu cel mai bun raport calitate – preț de pe piața locală. Kaufland deține și distincția Customers’ Friend pentru compania cu cele mai bune servicii pentru clienți, acordată de Institutul internațional ICERTIAS, în urma unei analize de piață. Obiectivul nostru este să aplicăm cele mai inovatoare tehnologii în domeniul retail, astfel încât clienții să se bucure de produse proaspete, la cel mai bun raport calitate-preț, prin promovarea sustenabilității și a produselor locale. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.kaufland.ro.

Pentru mai multe informații, vă rugăm contactați: presa@kaufland.ro