Kaufland inaugurează un magazin în orașul Comarnic

București, 15.02.2023

Kaufland România anunță deschiderea celui de-al 165-lea hipermarket din rețea, în Comarnic, județul Prahova. Acesta este primul magazin al retailerului din oraș, iar prin deschiderea sa, sunt generate 80 de noi locuri de muncă.

Kaufland inaugurează un magazin în orașul Comarnic

Noul magazin care va fi inaugurat joi, 16 februarie, este amplasat pe Strada Republicii nr. 4 și are o suprafață construită de aproximativ 6.600 m2, dintre care peste 3.200 m2 sunt alocați spațiului de vânzare.

Magazinul asigură peste 240 de locuri de parcare, dintre care 12 pentru persoanele cu dizabilități, 8 pentru părinți și 3 locuri cu acces la stația de încărcare a mașinilor electrice. De asemenea, clienții au la dispoziție și rastele pentru biciclete.

Orarul de funcționare va fi cuprins între orele 07:00 - 22:00, de luni până sâmbătă, respectiv 07:30 - 21:00, duminica.

Pentru plata rapidă a cumpărăturilor, Kaufland pune la dispoziția cumpărătorilor 14 case de marcat, dintre care 6 express, de tip self check-out.

Kaufland Comarnic dispune de un raion amplu de legume și fructe, vitrină cu servire asistată, pentru produse proaspete – cu o lungime de 20 de metri, brutărie, produse congelate, alimente de bază, dulciuri, drogherie, băuturi, precum și produse nealimentare. La punctul Grill din exterior, este disponibilă o sortimentație extinsă de mâncăruri savuroase, gata preparate.

În galeria comercială, clienții au acces la o varietate de magazine și servicii, printre care  farmacie, farmacie veterinară, cofetărie și stand cu accesorii telefonice.

Pentru încurajarea unui comportament ecologic responsabil, noul magazin Kaufland din Comarnic include sisteme de reciclare și recompensează clienții care le utilizează:

·         În parcarea magazinului, clienții vor găsi un automat de tip self-serviceunde pot recicla ambalaje în schimbul voucherelor de extra-reducere. Pot colecta aici trei tipuri de ambalaje: PET-uri (cu volum de până la 3 litri), sticlă și doze de aluminiu (cu volum de până la 1 litru).

·         La intrarea în magazin, în spațiul special amenajat sub forma unei broscuțe țestoase, clienții pot depune pentru reciclare ambalaje ale produselor de îngrijire personală sau de curățenie și vor fi recompensați pe loc cu vouchere de 35% reducere la cumpărarea altor produse noi, din oferta lunară. Clienții pot depune sticle goale din plastic de șampon, balsam, gel de duș, cremă de corp, de față sau de mâini, apă de gură sau de săpun lichid, dar și recipiente goale de produse de curățenie, precum detergenți de haine sau de vase, soluții de curățare a bucătăriei, băii, pardoselii sau geamurilor. Voucherele se ridică de la Biroul de Informații din magazin.

Deschidere Kaufland Comarnic