Kaufland inaugurează un nou magazin cu acoperiș verde în București

București, 26.10.2023

Kaufland România deschide un nou magazin în sectorul 4 al Bucureștiului. Acesta este al 22-lea magazin al rețelei Kaufland din capitală și al 171-lea la nivel național și va genera peste 80 de noi locuri de muncă.

Kaufland inaugurează un nou magazin cu acoperiș verde în București

Cu numeroase facilități ecologice, automate de reciclare a ambalajelor din plastic și acoperiș verde, cel mai nou magazin Kaufland din București este construit pe o suprafață totală de peste 6.000 m2, dintre 3.850 m2  sunt destinați spațiului interior de vânzare.

Situat pe Str. Emil Racoviță, nr. 3-5, sector 4, hipermarketul va funcționa între orele 07:00-22:00, de luni până sâmbătă, respectiv între orele 08:00-20:00, duminica.

Noua locație dispune de un spațiu verde de 2.200 m2 pe acoperiș, amenajat peisagistic cu butași de sedum, plante graminee, perene și arbuști mici și medii. Zona este prevăzută cu un sistem de irigare, ce va asigura umiditatea optimă pentru plante.

Kaufland Emil Racoviță oferă accesul la o varietate de produse, fiind prevăzut cu o vitrină asistată pentru produse proaspete – cu o lungime de 24 de metri, raion de pește proaspăt, raion extins de legume-fructe, brutărie, produse congelate, produse lactate, alimente de bază, dulciuri, drogherie, băuturi și produse nealimentare. La punctul Grill din exterior, clienții pot alege din meniul diversificat de preparate calde.

Pentru plata rapidă a cumpărăturilor, magazinul este prevăzut cu 17 case de marcat, dintre care 6 express, de tip self check-out și 11 standard.

În galeria comercială, clienții vor găsi numeroase magazine și servicii, printre care se numără pizzeria StagePizza și cofetăria Voipan, farmacia Helpnet, magazinul de optică medicală Optica General și magazinul VitalPet, pentru produse destinate animalelor de companie.

Parcarea are o capacitate totală de peste 280 de locuri, dintre care 12 pentru persoane cu dizabilități și 9 pentru părinți. Totodată, clienții au la dispoziție stații de încărcare pentru mașinile electrice și rastele pentru biciclete.

Pentru a încuraja comportamentele ecologice în rândul clienților, noul magazin Kaufland din București integrează și sisteme de colectare selectivă, precum:

  • În parcarea magazinului, clienții vor găsi un automat de reciclare dublu, de tip self-service, unde pot recicla ambalaje în schimbul voucherelor de extra-reducere. Pot colecta aici trei tipuri de ambalaje: PET-uri (cu volum de până la 3 litri), sticlă și doze de aluminiu (cu volum de până la 1 litru).
  • În zona de la intrare, în spațiul special amenajat sub forma unei broscuțe țestoase, clienții pot depune pentru reciclare ambalaje ale produselor de îngrijire personală sau de curățenie și vor fi recompensați pe loc cu vouchere de 35% reducere la cumpărarea altor produse noi, din oferta lunară. Clienții pot depune sticle goale din plastic de șampon, balsam, gel de duș, cremă de corp, de față sau de mâini, apă de gură sau de săpun lichid, dar și recipiente goale de produse de curățenie, precum detergenți de haine sau de vase, soluții de curățare a bucătăriei, băii, pardoselii sau geamurilor. Voucherele se ridică de la Biroul de Informații din magazin.

 

 

 

Despre Kaufland România

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.500 de magazine în 8 țări, 148.000 de angajați și o rețea de 171 de magazine în România. În 2023, Kaufland România a primit pentru a cincea oară certificarea Best Buy Award, care atestă că este lanțul de magazine cu cel mai bun raport calitate – preț de pe piața locală. Kaufland deține și distincția Customers’ Friend pentru compania cu cele mai bune servicii pentru clienți, acordată de Institutul internațional ICERTIAS, în urma unei analize de piață. Obiectivul nostru este să aplicăm cele mai inovatoare tehnologii în domeniul retail, astfel încât clienții să se bucure de produse proaspete, la cel mai bun raport calitate-preț, prin promovarea sustenabilității și a produselor locale. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.kaufland.ro.

Kaufland inaugurează un nou magazin cu acoperiș verde în București

Conținut media

Notă: Utilizarea imaginilor și a textelor.

Imaginile și textele furnizate de noi pot fi utilizate numai în scopuri editoriale. Când utilizați imagini, vă rugăm să indicați pe acestea © Kaufland.