Investiții comunitare

În calitate de companie responsabilă, ne implicăm pentru a genera schimbările pe care dorim să le vedem în jurul nostru și pentru a crea mediul în care cât mai mulți dintre beneficiarii noștri să își atingă potențialul. De altfel, aceasta este cea mai importantă unitate de măsură a activității noastre: modul în care am reușit să facem diferența pentru beneficiarii noștri.


În acest sens, pregătim anual un raport de investiții comunitare, în care prezentăm proiectele în care ne-am implicat și cauzele pe care le-am susținut în anul respectiv. Raportul analizează investițiile comunitare ale companiei și prezintă integrat inițiativele sociale aferente fiecărui an.

Pentru echipa noastră de CSR, 2018 a fost un an al consolidării și al eficientizării. Prin proiectele derulate, ne-am dorit să ajungem la cât mai mulți oameni, iar anul trecut am depășit pentru prima dată 1 milion de beneficiari.

Te invităm să parcurgi broșura de mai jos, în care vei găsi un rezumat al proiectelor în care am investit în anul 2018, urmând cei 5 piloni ai strategiei noastre de CSR:

  • educație;
  • mediu;
  • proiecte sociale;
  • sport și sănătate;
  • cultură.

Pentru fiecare dintre aceștia, poți vedea care au fost asociațiile cu care am colaborat, proiectele cărora ne-am alăturat, precum și numărul beneficiarilor. Pentru a ne asigura de transparența informațiilor, datele prezentate au fost colectate în urma răspunsurilor la un chestionar adresat fiecărei asociații.

Raportul complet pentru anul 2018 este disponibil aici.