Sport și sănătate

Încurajăm populația României să aibă un stil de viață sănătos și activ. Ne implicăm în proiecte care promovează atât sportul în aer liber și mișcarea, cât și grija pentru sănătate a fiecărei persoane.

Prevenție 

Spunem #CancelCancer, alături de AVON

Cancel Cancer

AVON și Kaufland România continuă caravana socială #CancelCancer – un demers de prevenție împotriva cancerului de sân - îndemnând femeile să dea ‘cancel’ motivelor pentru care amână controlul mamar anual.

România este țara în care prevenția aproape că nu există atunci când vine vorba despre sănătate.  Iar femeile din România nu au timp pentru ele. Grija și timpul sunt întotdeauna îndreptate către familie, copii, părinți, dar niciodată către nevoile lor.

De șase ani, AVON și Kaufland România susțin Caravana Cancel Cancer și consolidează partea de educație și prevenție în ceea ce privește cancerul de sân. An de an, caravana străbate țara în lung și-n lat, oferind ecografii mamare gratuite femeilor care se prezintă la cabinetul medical mobil.

Anul acesta caravană se desfășoară în 16 orașe, unde peste 1700 de femei vor beneficia de anamneze și ecografii mamare gratuite.

Mai multe detalii despre campanie pot fi accesate pe pagina de Facebook Stop Cancer la Sân și contul de Instagram Caravana Sociala Cancel Cancer (@caravanacancelcancer) | Instagram


Bucurie în Mișcare

Peste 70.000 de oameni, mobilizați să facă sport

Pentru al șaptelea an consecutiv, ne-am alăturat ca partener inițiativei Bucurie în Mișcare, organizată de Asociația 11even. Aceasta este cea mai importantă serie de evenimente care promovează la nivel național sportul în masă.

Proiectul își propune să atragă atenția asupra nevoii de mișcare ca soluție pentru stresul vieții cotidiene și soluția cea mai la îndemână pentru un stil de viață sănătos.

Anul acesta, campania Bucurie în Mișcare s-a desfășurat pe parcursul a două luni, mai și iunie, și a ajuns în 14 localități din România, mobilizând peste 70.000 de oameni de toate vârstele să facă mișcare.

Orașele care au găzduit evenimentele sunt cele care au câștigat competiția „Hai în Pauza de Mișcare”, prin care românii au publicat în rețelele sociale peste 16.000 de postări cu imagini și clipuri cu ei făcând sport.

Mai multe informații despre această inițiativă sunt disponibile pe www.bucurieinmiscare.ro.Donează!

Am susținut din nou Blood Network la Untold și Neversea

Blood Network - Untold

Chiar dacă UNTOLD și Neversea și-au amânat edițiile din acest an, pentru 2021, organizatorii au decis să continue această campanie într-un an dificil în care spitalele au nevoie disperată de sânge. La fel ca în ultimii ani, campania Blood Network a fost susținută de Kaufland România.

Aceasta s-a desfășurat în perioada 8 august - 13 septembrie 2020 în toate centrele de transfuzii din țară, precum și în cadrul caravanelor mobile prezente în centrele de transfuzii din 10 orașe pe timpul weekendului, când în mod obișnuit era închis.

Cei care au donat sânge în cele 10 centre fixe din țară în zilele de weekend și s-au înscris în rețeaua ,,Și eu Donez” au primit, la alegere, un bilet de o zi la UNTOLD sau Neversea 2021. În plus, donatorii din cadrul caravanei au primit din partea Kaufland câte un voucher de cumpărături de 100 de lei, valabil în orice magazin din țară.

Mai multe detalii despre campanie sunt disponibile pe www.sieudonez.ro.